2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044057 بازدید | 684355 پست
يه سونو تخمدان بايد انجام بشه فكر كنم ولي يكي دوروز صبر كن هرچي باشه تخمدانات دستكاري شدن طبيعيه. با ...

مرسی عزیزم. تخمدان اتم درد نداره. شکمم خیلی باد کرده و درد داره.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی ممنون از تبریک های قشنگتون 

انشاالله قسمت همه منتتطرها 

تک تک تشکر نکردم که خیلی صفحه ها شلوغ نشه

تشکر از فرزی جون، داداشم ،نازنین، گیسو گلابتون، نیلو ، رز قرمز و ... 

باور کنید هر وقت دعا میکردم اول بچه های نی نی سایت جلو چشام بودن 

مفصل مینویسم که از قبل انتقال تا بعدش چیکار کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه هااا کی قبل از انتقال ال آرژانین خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم

کمکم میکنی؟

حالم خوب نیست

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
خیلی خیلی ممنون از تبریک های قشنگتون  انشاالله قسمت همه منتتطرها  تک تک تشکر نکردم که خی ...

عزیزم من دیروز تخمککشی داشتم. الان شکمم بادکرده و سفت شده و درد داره.

نمیدونم چکار کنم

خانوما اگه کسی هست 

لطفا

لطفا

کمکم کنین

درد دارم

به اورژانس زنگ زدم جواب درست ندادن

سلام عزیزم کمکم میکنی؟ حالم خوب نیست

الهیییییی بگردم..چی شدی 😞😞😞

واقعااااا نمیدونم ب خدااا چی خوبه😞

من ۷ سال پیش پانکچر شدممم..فقط یادمه ک گفتن اگه درد داشتی استامینوفن ساده بخور

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الهیییییی بگردم..چی شدی 😞😞😞 واقعااااا نمیدونم ب خدااا چی خوبه😞 من ۷ سال پیش پانکچر شدممم..فقط ...

عزیزم دردشو میتونم تا صبح تحمل کنم

فقط میترسم هایپری باشه و خطر داشته باشه

شکمم باد کرده و درد داره😭

عزیزم دردشو میتونم تا صبح تحمل کنم فقط میترسم هایپری باشه و خطر داشته باشه شکمم باد کرده و درد دار ...

فکر نمیکنم اتفاقی بیوفته دختررر

فکر های منفی نکن عزیزم..انشالله هیچی نبس

کاش ب دکترت ز زده بودی امرور

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خانوما اگه کسی هست  لطفا لطفا کمکم کنین درد دارم به اورژانس زنگ زدم جواب درست ندادن

عزیزم استراحت کن  یه مسکن بخور و آنتی بیوتیکی که دکتر داده  اگر بهتر نشدی برو دکتر  کار سنگین انجام نده

خانوما اگه کسی هست  لطفا لطفا کمکم کنین درد دارم به اورژانس زنگ زدم جواب درست ندادن

عزیزم .بهت نگفتن که کجا مراجعه کنی ؟اگر خیلی درد داری باید بری بیمارستان .نمیدونی دکترت کدوم بیمارستانه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم .بهت نگفتن که کجا مراجعه کنی ؟اگر خیلی درد داری باید بری بیمارستان .نمیدونی دکترت کدوم بیمارست ...

نمیدونم کدوم بیمارستانه

عملم توی کلینیک بود

اگه خطر نداشته باشه دردشو میتونم تحمل کنم

عزیزم استراحت کن  یه مسکن بخور و آنتی بیوتیکی که دکتر داده  اگر بهتر نشدی برو دکتر  ک ...

میتونم تا صبح تحمل کنم

دکتر شیاف دیکلوفناک داده

تخمدانهام درد نداره

دور ناف خیلی متورم و درد ناکه. کلا شکمم بزرگ شده😟

نمیدونم کدوم بیمارستانه عملم توی کلینیک بود اگه خطر نداشته باشه دردشو میتونم تحمل کنم

من نمیدونم خطر داره یا نه .ولی خوب همیشه بعد پانکچر میگن اگر درد شدید داشتید برید بیمارستان

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810