2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044336 بازدید | 684378 پست
ماله منم رشدنکردن ولی اون بی انانصافابرام انتقال دادن فقط برا اینکه پول از دستشون نره سر انتقالم دکت ...

سلام 

با عارفی بیمارستان بهمن انتقال داده بودی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو چقدر خوبی 😂 نترسیدی این همه خودت برا خودت تجویز کردی؟

عزیزم من دونه دونه هر چی کی خوردم با تحقیق و با مشورت پزشکم خوردم همه ی مکمل ها رو دکترم تایید کرد بعد خوردم من از تجربه دیگران استفاده کردم تا مجبور نشم خودم منفی بشم بعد تجربه کسب کنم  سیلویا هم همه رو با مقاله گذاشت که خودمون مطالعه کنیم منم ازش ممنونم کمک بزرگی برام بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مرسی عزیز دلمممم..خدا خیرت بده الهیییییی..حتما میخورم سیلویا جوون من داروهام:روزی دوتا فرتیل سی ام ...

ويتامين E يك روز درميان ، ال ارژنين هر روز حداقل روزي ٣ عدد هزار ميل من خودم روزي ٦٠٠٠ ميلي گرم ميخوردم و اسپرين ٨٠ روزي يك عدد  

عزیزم مرسی به یادم بودی .من بخاطر لک و خونریزی استراحت مطلقم .هفته ای یک آمپول پرولوتون میزنم .دیگه ...

سلام آرزو جون خوبی عزیزم؟ مگه لک و خونریزی داری؟؟🥺 بمیرم چقدر ما سختی میکشیم

آمپول پرولوتون برا چی میزنی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ويتامين E يك روز درميان ، ال ارژنين هر روز حداقل روزي ٣ عدد هزار ميل من خودم روزي ٦٠٠٠ ميلي گرم ...

اینارو از الان بخورم عزیزم!؟؟

الارژنین تو‌ فرتیل سی ام هم هست درسته؟؟؟ بازم بخورم؟

مرسیییییی 🤗❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم مشکل ما اسپرمه که ازبیضه گرفتن وضعیفه وجنینا۳روزه بودن ازفریز دراوردن رشد نکردن دوتاهم که انتق ...

ببينيد در  موفقيت ٣ عامل موثره ١- وضعيت اندومتر ٢- وضعيت جنين و سوم تكنيك انتقال دكتر 

اين مكمل ها براي افزايش پذيرش رحم و بهبود شرايط بدن و اندومتر هستن ، جنين خودش خيلي مهمه من جاي شما بودم كه اسپرم همسرم ضعيف  بود  اگه جنينم بلاست نميشد اصلا انتقال نمي دادم ، شما با ارولوريست مشورت كنيد من هم در خصوص بهبود وضعيت اسپرم سرچ ميكتم ببينم چي پيدا ميشه ، خيلي ها را ديدم كه با بيوپسي باردار شدن 

سلام خواهرا ی سوال امروز زنگ زدم ابن سینا که با دکتر عارفی ویزیت شم گفت دکتر عارفی دیگه نازایی کار ...

سلام عزیزم

من دکترم عارفی 

کی میگه در زمینه نازایی کار نمیکنه

من تازه باهاش انتقال دادم

از مطبش یا بیمارستان بهمن نوبت بگیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اینارو از الان بخورم عزیزم!؟؟ الارژنین تو‌ فرتیل سی ام هم هست درسته؟؟؟ بازم بخورم؟ مرسیییییی 🤗❤

حداقل از يك ماه قبل انتقال بايد مصرف بشه، هر سه تا فرتيل سي ام 750 ميليگرم ال ارژنين داره كه كمه

سلام گلم خوبی ؟میدونی اسم دکتر هماتولوژی رویان چیه و چه روزهایی مرکزه ؟

سلام عزیزم

من فردا دارم‌میرم رویان

هر سوالی داری بگو بپرسم برات

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
باید قبلش به دکترتون بگین تا با واحد ژنتیک هماهنگ کنن 

قبل از تخمک کشی باید میگفتم؟ یا الانم میشه؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود