2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043871 بازدید | 684348 پست
عزیزم ازمایشم مثبت شد انشالله قسمت شما 😍

مبارکتون باشه 🌹🌹🌹❤❤من دیروز پانکچر شدم احتمالاچهرشنبه انتقال بدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکتون باشه 🌹🌹🌹❤❤من دیروز پانکچر شدم احتمالاچهرشنبه انتقال بدم

خیلی ممنون عزیزم انشالله با همین انتقال مامان میشی ❤❤😍😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه دیگه گلم 600 واحد از 1 کمتر هست حق داری گلم، ولی چرا برعکس نشه آخه؟ مثلا هی امیدوار تر نشی؟؟!!! ...

سلام زینبی جان شما بگین میتونم صب پرژسترون بزنم بعد از ظعر وشب سخته برام

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم آنتی تی پی اوت خیلی بالا نیست. درمانش قرص پردنیزولون هست که متخصص ایمنی برات تجویز میکنه. این ...

عزیزم آنتی ترومبین من پایین هست. Pco هستم. شوهرم واریکوسل داره، و دی ان ای اسپرمش نرمال نیست، گروه خونی من منفی و همسرم مثبته. سه بار سقط داشتم. دفعه آخر با iui باردار شدم و سقط شد.

دیروز تخمک کشی داشتم. 

نظرتون چیه؟ برای آنتی ترومبین بایدد چکار کنم؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم قدمش و مبارک انشالله به سلامتی با هم برگردین خونه.....  عزیزم امپول بتامتازون زده بودی؟& ...

ممنونم آنای عزیزم.

بله عزیزم وقتی بستری شدم زدم. الان خداروشکر به اکسیژن نیاز ندارن. اما هنوز هستن.

انشالله ❤️

دارچين جون مبارك باشه عزيزم🌹🌹 ان شاءالله كه به سلامتي و دلخوشي مرخص بشن گل دخترامون دلت شاد شاد ب ...

عزیزم ممنونم. من رفتم محب یاس، چون هم اورژانسی شد و دکتر رحیمی اینجا بود خیالم راحت تر بود، هم احتمال زایمان زودرس بود از هزینه های محب کوثر ترسیدم. اگه میرفتم اونجا تا همین الان ۱۷۶ تومن پول nicu بچه ها میشد. محب کوثر سزارین دوقلو حدود ۱۳-۱۴ هست. Nicu شبی ۸ تومن. اما محب یاس دولتیه خوب. 

بچه‌هام یکیش ۲ کیلو بود یکیش ۱۲۰۰ عزیز دلم 😔

سلام بچه ها من دیروز به لطف خدای مهربون روز چهارده انتقال تست بتام مثبت شد انشاالله قسمت تک تک منتظر ...

عزیزم مبارکهههه  خیلی خوشحال شدم گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم مبارکهههه   خیلی خوشحال شدم گلم    

مرسی عزیزم انشالله شماهم به زودی باخبر خوش میایی و خوش حالمون میکنی ❤بی بی چک نذاشتی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810