2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044125 بازدید | 684361 پست
مرسی عزیزم .این چند روز این فکر دیوونم کرده بود 🙈

نه گلم تو کتاب های رفرنس نوشته فولیک اسید به صورت مکمل 400 میکروگرم نیاز هست 

در صورت وجود سابقه نقص لوله عصبی 1

حالا دیگه واسه چی نگرانی😅😅😅

@زینبی_بابا       سلام عزیز دلم.....  منم دلم برات تنگ شده....  ...

الهی خدا حفظشون کنه آنا جونم

من مشکلی با شیر خشک ندارم 

فقط نگران دندون هاش هستم، چندین بار شیر شب رو خودش قطع کرده ولی نمیدونم چی میشه یهو هوس میکنه 

عزیزم برای جهازش بخر 😍😍😍😍 

چه قدر دلم خواست ماچشون کنم از راه دور😘😘😘😘

کلا شیر خشک بد نیست اصلا خیلی هم خوبه، با شیشه شیر خوردنش ریسک داره، اونم پروژه اییه که در آینده دارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا🤕

سلااام مامان چيكا، شما براي سونو غربال كجا رفتي؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
برای انتقالم دوم سوم باید باشه اخه احتمال میدم چهارشنبه پریود بشم بعد دکترم یک شنبه هستش تا اون موقع ...

اره عزيزم ميگن روز ١ تا ٣ پريودي براي انتقال بايد بري كه ضخامت اندومتر رو ببينه و استراديول شروع كنه بازم از دكترت يا مركز بپرس مطمئن بشي

خداياشكرت....❤️ 
@دارچين٩٨  @آرزوواميد     كجاييد بچه ها بيايد از خودتون خبري بديد

عزیزم مرسی به یادم بودی .من بخاطر لک و خونریزی استراحت مطلقم .هفته ای یک آمپول پرولوتون میزنم .دیگه امید به خدا هر چه خدا بخواد عزیز دلم .هفته دیگه هم ان شالله تست تحمل گلوکز دارم .برام دعا کن چیکا جونم به سلامت این پسر کوچولو رو به دنیا بیارم 🥺🥺🥺

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم مرسی به یادم بودی .من بخاطر لک و خونریزی استراحت مطلقم .هفته ای یک آمپول پرولوتون میزنم .دیگه ...

اي جانم عزيزدلم بهترين چيز همون استراحته و توكل كردن به خدا. انشالله ني ني نازتو صحيح و سالم بغل ميگيري گلم. راستي ارزو جون تصميم گرفتي براي زايمان كدوم بيمارستان بري بسلامتي؟

خداياشكرت....❤️ 
اي جانم عزيزدلم بهترين چيز همون استراحته و توكل كردن به خدا. انشالله ني ني نازتو صحيح و سالم بغل ميگ ...

ان شالله عزیزم .همچنین دو قلوهای ناز خودت .ولا من دوبار که اورژانسی رفتم عرفان خیلی اعصابم رو ریختن به هم .یه بار ۱۴ خرداد ساعت ۴صبح که خونریزی کردم رفتم بلوک زایمان ولی رادیوبوژیست نداشت رفتم لاله. حالا گفتم اشکال نداره تعطیل بوده بد موقع هم رفتم لابد .یه بار هم پنج شنبه دو هفته قبل ساعت ۱۱ صبح رفتم بازم اورژانسی باز رادیولوژیست نداشت گفت ۴ بعد از ظهر میاد دوباره رفتم بیمارستان لاله اونجا ۴ تا رادیولوژیست داشت .اون شب هم باز شیفت داشت رادیولوژیست.عرفان رو اعصابمه. به دکتر گفتم نمیشه لاله برم واسه زایمان گفت با اونجا کار نمیکنم. هیچی خواهر احتمالا مجبورم عرفان برم.البته اگه خدا کمک کنه اورژانسی نباشم و دکتر تایم داده باشه بهم از قبل هماهنگ باشن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ان شالله عزیزم .همچنین دو قلوهای ناز خودت .ولا من دوبار که اورژانسی رفتم عرفان خیلی اعصابم رو ریختن ...

منم خيلي از عرفان چيزاي خوبي نشنيدم ولي انصافا بخش اي وي افش خوب بود من اگر خدا كمكم كنه و بسلامتي به اون مرحله برسم احتمال زياد ميرم پارسيان ميگن خيلي بهتر از عرفانه. دكتر عرفان و عرفان نيايش و پيامبران و پارسيان هستش. انشالله سروقت زايمان ميكني عزيزم

خداياشكرت....❤️