2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044137 بازدید | 684361 پست
مرسی از راهنماییت عزیزم .میگم شما هموسیستین بالا نداشتی ؟مال من یکم بالاست .رنج نرمال تا ۱۲ هست مال ...

عزیزم نه هموسیستئین نرمال بود برا من زیر ۸ بود فکر کنم..... 

عوضش mthfr که موتان باشه معمولا براش فولیک ۵ و ب۶ و ب۱۲ تجویز میشه اگه اشتباه نکنم..... 

عزیزم اصلا به خودت انرژی بد نده..... 

ببین من مشکل انعقادیم که حل نشده اما میبینی بارداری دومم طبیعی بوده..... 

یعنی سورپرایز شدیم یعنی دریغ از حتی به فولیک اسید چون اصلا تو فکر بچه دوم تو اون زمان نبودیم..... 

چون عملا دیرم فهمیدم باردارم حتی انوکسوپارین رو هم سر بارداری طبیعی بعد سونوی قلب شروع کردم..... 

پس + فکر کن و انرژی + رو جذب کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب همسرت چون نمونه نمیتونه بده عملا تست خاصی فکر نکنم بشه گرفت.....  مثل دی اف آی و.... ...

سلام عزیزم خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود

بچه ها خوبن؟ حسابی بزرگ شدن؟ 

خوشحالم اینجایی آنا 😍😍😍😍 کلی به یادتم

راستی کی خواب این بچه ها درست میشه؟ کی دیگه بیخیال شیر شب میشن؟ کی از شب تا صبح بدون بیدار شدن و گریه کردن میخوابن؟ 

به خدا قبل از بچه همش میگفتم خدایا سه قلو بده، 5 قلو بده، الان کم آوردم واقعا، فکر نمیکردم منی که IVF کردم و این همه منتظر بودم کم بیارم 😓😓😓😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههههه گلم اصلا این جور نیست نگران اون وروجک ها نباش.  از الان به بعد فولیک 5 بخوری کاملا کافی ...

مرسی عزیزم .این چند روز این فکر دیوونم کرده بود 🙈

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام.انا چون منم کلسترول خونم خیلی بالاعه...به نطرت چیا بخورم که بیاد پایین؟ به نطرت کلسترول بالا با ...

عزیزم به نظرم احتمال این هست که بی تاثیر نباشه...  

والا همسر من با اصلاح تغذیه پایین آورد البته قبلا که شدیدتر بود دارو گرفته بود..... 

اما تو پروسه سیکل با تغذیه اوکی کرد..... 

من شخصا توصیه میکنم تحت نظر دکتر و با تغذیه درست پایینش بیاری..... 

البته من علمش رو ندارم اما شاید رو کیفیت تخمک هم بی تاثیر نباشه البته بستگی به شدتش هم داره..... 

رو بحث خونرسانی هم شاید نقش داشته باشه..... 

به نظرم تاکیدی با دکترت مطرح کن..... 

به هر حال به شرایطت اشراف داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه هموسیستئین نرمال بود برا من زیر ۸ بود فکر کنم.....  عوضش mthfr که موتان باشه معمولا ب ...

مرسی آنای عزیز.خیلی امیدوارم کردی .خدا دسته گلهات رو حفظ کنه عزیزم 😍😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@زینبی_بابا      

سلام عزیز دلم..... 

منم دلم برات تنگ شده.... 

همش به یاد تکتکتون هستم..... 

فدات شکر..... 

خوبیم..... 

این وروجکام دارن بزرگ میشن..... 

دیگه چون دارن همبازی میشن خیلی بهتر شده شرایط..... 

والا بچه های من در کل خیلی سر خواب اذیت نکردن..... 

تا ۶ ماه کم و بیش بیدار شدن‌ها بود اونم به خاطر کولیکورفلاکس و این داستان‌ها..... 

شیر شبم من به مرور نیم ساعت نیم ساعت جلو کشیدم. کلا شیر شب حذف شد..... 

الانم دیگه هر دو شون فقط روزی یه بار براشون درست میکنم..... 

از خواب که بیدار میشن شیر میخوان...... 

من عملا شیر خشک رو کامل قطع نکردم چون هر دوشون دوست دارن دکترشونم گفت بهتر از شیر پاستوریزه هست..... 

دیگه روزی یه بار رو ادامه دادم..... 

فکر کنم این طور که داره پیش میره سر جهاز دخملم یه جعبه ببلاک جونیور هم باید بذارم......

خخخخخخخخخ....

نه کاریوتایپ چیه؟چجوریه؟

عزیزم بررسی میکنه که احتمال مشکل کروموزومی میتونه باشه یا نه...... 

آز خونه..... 

هر دو تون میتونین انجام بدین.... 

عزیزم بررسی میکنه که احتمال مشکل کروموزومی میتونه باشه یا نه......  آز خونه.....  هر دو ...

نه اورولوژ چیزی نگفت.حالادیبارمیخوام برم به دکترایمنی میگم بنویسه ولی فکر نکنم مشکل کروموزومی هم باشه

یا رب العالمین
سلام عزیزم خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود بچه ها خوبن؟ حسابی بزرگ شدن؟  خوشحالم اینجایی آنا 😍😍 ...

اومدم سری به تاپیک قدیمی ام بزنم که به طور اتفاقی پست شما را دیدم.آخی چه زود گذشت برامون

عزیزم من بددددتررین خواب را داشت دخترم.با اینکه شیر خشکی بود و وابسته به من و سینه ام نبود. تااااا دو سال و نیم ماهی شبها اصلا خواب درست و عمیق و یک سره را نداشت.

الان دو سال و نه ماهشه دیگه قشنگ رو تختش ساعت ۱۲ شب میخوابه تا۹

[QUOTE=196535956]سلام عزیزم خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود بچه ها خوبن؟ حسابی بزرگ شدن؟  خوشحالم اینجایی آنا 😍...[/QUOT]

اومدم سری به تاپیک قدیمی ام بزنم که به طور اتفاقی پست شما را دیدم.آخی چه زود گذشت برامون

عزیزم من بددددتررین خواب را داشت دخترم.با اینکه شیر خشکی بود و وابسته به من و سینه ام نبود. تااااا دو سال و نیم ماهی شبها اصلا خواب درست و عمیق و یک سره را نداشت.

الان دو سال و نه ماهشه دیگه قشنگ رو تختش ساعت ۱۲ شب میخوابه تا ۹ صبح 

وقت نشود نمیشود که نمیشود چند روز قبلش صدای قلبشو گوش دادم خودمم نمیدونم

دقيقا عين من 😔😔

فقط من سزارين شدم 

شكم پر و دست خالي😭😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦