2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
سلام. بچه ها توروخدا هر کسی این سوالمو میدونه جواب بده دکتر به من برای پانکچر اچ ام جی داده که دوتا ...

عزیزم درجه ی آمپول رو موقع تزریق روی عدد ۲۴ میزاری اینجوری ۱۵۰ واحد تزریق میشه. منظورش از ۲۴ درجه ست.

وقتی روی عدد ۱۲ میزاریم، ۷۵ واحد میشه و وقتی روی عدد ۲۴ میزاریم ۱۵۰ واحد. دوز داروت درسته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آزمایش هست

عزیزم این anti tpo خیلی بالا نیست، اصلا مهم نیست انقدر

اون عدد بالا که میگن باعث‌سقط میشه ۳۰۰، ۴۰۰ هست، حتی بالای هزار هم دیدم که براش سرم ivig تجویز میکنن ولی این واقعا چیزی نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان

یه سوال دارم، اون ماهی که انتقال قراره بدیم خوبه بادکش رحم و تخمدان انجام بدیم؟ ضرر نداره، من فکر میکنم باعث‌بالا رفتن گردش خون میشه، پس باید خوب باشه

نظر شما رو هم میخوام بدونم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان یه سوال دارم، اون ماهی که انتقال قراره بدیم خوبه بادکش رحم و تخمدان انجام بدیم؟ ضرر ندا ...

به منم اینجوری گفتن. از امروز دارم انجام میدم ولی نمیدونم بالاخره میرسم ماه بعد انتقال بدم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه اصلا بهم نگفتن ذخیره چنده اخه اصلا من ندیدم برا کسی 24 واحد تجویز کنن برا شما چقدر بوده سینال ا ...

من منم 24بود سینال اف

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم این anti tpo خیلی بالا نیست، اصلا مهم نیست انقدر اون عدد بالا که میگن باعث‌سقط میشه ۳۰۰، ۴۰۰ ...

تشکر،توی اینترنت چیزایی خوندم وحشت کردم گفتم شاید به خاطر این بوده سقطم،البته من شوهرم خیلی ضعیفه دکتر گفت به خاطره ضعیف بودن جنین هست 

نه اصلا بهم نگفتن ذخیره چنده اخه اصلا من ندیدم برا کسی 24 واحد تجویز کنن برا شما چقدر بوده سینال ا ...

سلام من دقیقا اندازه شما بود آمپولام و هفده تا تخمک دادم گلم اتفاقا دوتا اچ ام جی زیادم هست دیگه چه برسه به سینال هم کنارش. ذخیره هم دکترت وقتی سونو میکنه دستش میاد چقدره  به دکترت اعتماد کن موفق باشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام. بچه ها توروخدا هر کسی این سوالمو میدونه جواب بده دکتر به من برای پانکچر اچ ام جی داده که دوتا ...

اره کمه ب من ک ذخیرم متوسط بود روز اول دوپودر و بک اب بود بقیش ۳ پودرو دواب بود سینال اف هم ۴۸ درجه میزدم ۳۰۰ واحد 

عزیزم اوون سینال کمم باشه الان اچ ام جیت خودش ۱۵۰ واحد میشه با اون سینال فکر نکنم حالا باز از زینبی جونم بپرس زخیرت چنده 

خانمایی ک بعد پانکچر هایپرشدین میشه بگین چطور بودین

من یبوست شدید گرفتم و یه حالت تهوع و سنگینی خاصی داشتم که اونم مال یبوست بود اگه مراقب باشی یبوست نگیری چیز خاصی نیست

دارو هم میدن که زود پریود شی وقتی پریود میشب دیگه همه چی تموم میشه میره پی کارش😊

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام من دقیقا اندازه شما بود آمپولام و هفده تا تخمک دادم گلم اتفاقا دوتا اچ ام جی زیادم هست دیگه چه ...

واااای سمر جون ممنون. 😍

امیدوار شدم

چند تا جنین تشکیل شد برا شما؟

دوباره کی میری برا انتقال؟