2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
سلام ب همگیییی خوبین بچه هااا ❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗🤗 من ماه دیگع میخام برم یزد دوباره برا انتقال جنین فریز ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍😍😍😍😍 

نه دیگه نت گردی ممنوع چون بیس پزشکی نداری عزیز دلم بیشتر گمراه میشی 

قطعا دکترت با اطلاعات و سواد کافی اینو برات تجویز کرده، خاطرت جمع

من اینو بهم نداده بودن ولی خیلی از دوستان تجربه خوبی از مصرفش داشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، به سلامتی 😍 😍 😍  نه گلم با همون ژیلت تمیز کن فقط

آهان نرسی عزیزم.

التماس دعا❤🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم به سلامتی 😍😍😍😍😍  نه دیگه نت گردی ممنوع چون بیس پزشکی نداری عزیز دلم بیشتر گمرا ...

مرسی عزیز مهربوونمم 💋💋❤❤🤗🤗خدا خیرت  بده الهییی خیالم راحت شددد..بعد ی سوال دیگه دکتر شهرستان ک رفتم برام ۱۴تا آمپول آنوکساپارین نوشتن ک از روز ۲پریودی بزنم همون ماهی ک میخام برم برای انتقال...و آ اس آ..ایناخوبن؟؟؟

کپسول فرتیل  سی ام و یدو فولیک و امگا هم از الان میخورم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی عزیز مهربوونمم 💋💋❤❤🤗🤗خدا خیرت  بده الهییی خیالم راحت شددد..بعد ی سوال دیگه دکتر شهرستا ...

آره گلم اونها رو مصرف کن 

فقط فرتیل و بقیه تقویتی ها رو دکتر داده؟ یا بچه های اینجا گفتن؟ 

آره گلم اونها رو مصرف کن  فقط فرتیل و بقیه تقویتی ها رو دکتر داده؟ یا بچه های اینجا گفتن؟  ...

دکتر داد عزیزم...فرتیل و یدوفولیک روزانه..امگا هفته ای دوبار

استرادیول هم از روز دوم پریودی روزی ۳تا

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خدا نکنه قربونت برم من💙 خدا به حق امام رضا امید کسی رو ناامید نکنه...

پونه جان نگران نباش عزیز دلم فقط به یاد خدا باش خودش کمک میکنه .منم از اون موقع تا حالا چند بار خونریزی کردم ولی هر دفه به لطف خدا یه خیر گذشته اصلا استرس نگیر.شیاف ها رو هم از رو ساعت استفاده کن

ممنون عزیزم دعام کنید 😚ولی سینه هام اصلا درد نمیکنه خیلی نگرانم

آلوچه جان اصلا به سینه درد نیست .منم تا روز آزمایش تو سینه ها هیچ علائمی نداشتم .تازه چند روز بعد از آزمایش حس کردم یه کم درد دارن.انشاالله ایندفه مثبتی گلم

ماه پیش دو روز انجام دادم که دلدرد و تیر کشیدن پهلو و... گرفتم از طرفی چون نمیدونستم در مدت انجام نب ...

برای اینکه تو بارداری خطرناکه گفت اقدام نداشته باشی؟ من دوبار زیر نافم و دو سمتشو انجام دادم 🤔 ولی حس خاصی ندارم 😁

خدایا شکرت
عزیزدلم بهتر شدی ما رو از حال خودت بی خبر نذار الهی خدا امیدتو نا امید نکنه.... تو آرامش داشته با ...

ممنون رهاجان که جویای حالم شدی💙

والا از صبح امروز باتوجه به قطع انوکسا و اسپرین و خوردن قرص دوفاستون و البته اضافه کردن شیاف؛ دیگه هیچی ندیدم غیر از یه لک کوچیک قهوه ای؛ اونم بعدِ کشیدن دستمال...

ولی خیلی میترسم ازینکه ساک تشکیل نشده باشه و یا جنین دفع شده باشه؛ چون قبلش خیلی دچار گرگرفتگی بودم (تنها علامتم) که اونم دیگه از دیشب از بین رفته😥

اصلا نمیدونم چیزی تو دلم هست یا نه...

دیگه سپردم به خدا... پناه بر خودش

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...