2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
سلام بچه ها من اولین باره میخوام پانکچر انجام بدم خیلی می ترسم 🙁😫 هم از بیهوشی هم از دردش بکم ...

سلام منم فردا اولین پانکچرمه ایشالا نتیجه بگیرم اخریشم باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دیروز پانکچر شدم اصلا نمیتونم تکون بخورم زیر شکمم انگار میخواد پاره بشه از امروزم بعد هربار دستشویی لکه های خونی میاد حالا دکتر ب من گفته برو پیاده روی ولی من نمیتونم تکون بخورم

قربونت مرسی اوا یعنی از بعد انتقال کلسیم فموبرا اینا هیچی نمیخوری؟ 

اها بعداز انتقالو ميگي؟ من فكر كردم از اول مراحل ميكرو منظورت بود عزيزدلم 

من الان كلسيم امگا٣ آيرون و پرگنازون ميخورم گلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها من اولین باره میخوام پانکچر انجام بدم خیلی می ترسم 🙁😫 هم از بیهوشی هم از دردش بکم ...

عزيزم اصلا ترس نداره يه بيهوشي كوتاه مدت داري يك ساعت بعدشم مرخص ميشي بعدشم سعي كن رفتي خونه دوغ شور و سفيده تخم مرغ بخوري و دولا راست نشي همين فداتشم. انشالله كلي تخمك تپل مپل داشته باشي😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام من دیروز پانکچر شدم اصلا نمیتونم تکون بخورم زیر شکمم انگار میخواد پاره بشه از امروزم بعد هربار ...

عزيزم به خودت فشار نيار مصرف پروتئين و لبنياتتو افزايش بده من بجاي اب دوغ ميخوردم تا ميتوني دوغ بخور و حداقل روزي ٥ تا سفيده تخم مرغ با نمك بخور گوشت كبابي بخور اين علائم بعداز پريود اول از بين ميره اگر خيلي اذيت ميشي برو يه سونو بده گلم.

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=196326919]عزيزم به خودت فشار نيار مصرف پروتئين و لبنياتتو افزايش بده من بجاي اب دوغ ميخوردم تا ميتوني دوغ بخور ...

عزیزم ممنون ولی حالا با این وضعم میگه ۳ روز دیگه بیا انتقال بدیم 

[QUOTE=196326919]عزيزم به خودت فشار نيار مصرف پروتئين و لبنياتتو افزايش بده من بجاي اب دوغ ميخوردم ت ...

وااا بهش گفتي اينجوري درد داري؟ بنظرم بيرون يه سونو خوب برو بعد تصميم بگير ريسك نكن اصلا دكترم ميگفت حتي يك درصد اگر احتمال هايپر شدن داشته باشي به هيچ عنوان انتقال نميدم حتي ماه بعد پانكچر دوباره سونو كرد چك كرد گفت اين ماه هم نه صبر كن بازم ماه بعدتر.

خداياشكرت....❤️ 
سلام خانوما من دیشب سینال فکت زدم.  کمرددرد شدید دارم. از نصفه شب شروع شده . پشتم خیلی درد دا ...

سینا فکت یا سینال اف؟

این دوتا اسمو ترکیب کردی😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااا بهش گفتي اينجوري درد داري؟ بنظرم بيرون يه سونو خوب برو بعد تصميم بگير ريسك نكن اصلا دكترم ميگفت ...

یکشنبه باید برم دیگه برم ببینم چ طور میشه سونو ولی کلا ب انتقال فرش دلم گرم نیست میگم انتقال فریز بهتره

@Shamim   جان شماچندتاجنین داشتین؟ باراول باردارشدی عزیزم؟

دوتا انتقال دادم عزیزم ،انتقالم دبل بوده،،بارسومم بود 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یعنی در آخر با انتقال دکتر پیله وری مثبت شدین؟

عزیزم من ۱۸ و۲۰ ماه پیش انتقال دادم ،،حالا کدوم جنین گرفته خدا میدونه،،،انتقال دومرحله ای بود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏