2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044358 بازدید | 684381 پست
حاجت روا شی عزیزم.بی زحمت برا ملیحه و زهرا وفرزانه ورقیه اگه جا داری بخونی.اینا دوستامم.ممنونم😘

اسمشون رو نوشتم

خدا دامنشون رو سبز کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربوووونت گلم. ان شاالله هزاران برابر خیرش به خودت برگرده    

فداتشم

دعا کن بارداریم بخیر بگذره😍❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اسمشون رو نوشتم خدا دامنشون رو سبز کنه

عزيزم براي سميه دوستم لطف ميكني بخوني🌸 التماس دعا🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره شنیدم پولکیه.اما دیگه چی کار کنم خواهر تو این راه چاره ای جز صبر و هزینه نداریم دیگه .حالا هزینه ...

آره دقیقا، همین که آدم خیالش راحت باشه دیگه مهم نیست

ولی وقتی دکترهایی میبینم که این جوری نیستن بیشتر قدرشون رو میدونم، نمیگم رایگان کار کنن، نه اصلا، خوب کار کنن پولش هم به اندازه قانونی بگیرن نه بیشتر

عزیزم به اوضاع وخیم و غیر وخیم نیست، همه چی رو بسپار به خدا

عزیزم من قبلا باکاربری دیگه ای عضو بودم و همیشه ازتون راهنمایی خواستم اگه اندو‌ هفت و نیم باشه و‌پزشک انتقال بده 

اندازه اندو کم نیست 

نمیدونم چند خوبه

عزیزم من قبلا باکاربری دیگه ای عضو بودم و همیشه ازتون راهنمایی خواستم اگه اندو‌ هفت و نیم باشه و‌پزش ...

نه گلم خیلی هم عالیه با 6.8 هم دیدم انتقال دادن و طرف دو قلو داشته

قطعا پارامترهای دیگه هم هست که آندومتر رو باهاش سنجش میکنن و اگر مناسب نباشه اصلا انتقال نمیدن

یاسین جون لکه بینی کلا قطع شد؟

اره روز موعدم قطع شد به لطف امام رضا

عزیزم‌میشه به اسم مرضیه هم بخونید  اگر لیست تکمیل شده اشکال نداره .

نوشتم گلم

هنوز۱۱ نفر جا دارم

خدا دامنشو سبز کنه