2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044179 بازدید | 684363 پست
عه ، خب به سلامتی باشه برات انشاالله. با آرامش برو دوتا نینی گل بیاد تو دلت الهی😚 خدا خودش به دلمو ...

عزیزمی انشاالله توکل بخدا و دعاهای شما ن انتقال سوممه خدا خودش کمکم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من با دثتر انصاری پور بودم با سنو دادولی انگار بعضی از دکتراش بدونه سنو اوتقال میدن

مثبت شدی عزیزم؟منم یکی از انتقالام با دکتر انصاری پور بودولی با سونو انتفال ندادنمیدونم چرا

😍😍خدایا شکرت
سلام خانما کسی درمورد pgdتست سلامت جنین اطلاع داره میشه راهنمایی کنین

سلام عزیزم، من روش pgd برای مشخص کردن بیماری ژنتیکی مثل تالاسمی ماژور رو درخواست دادم(چون خودم و همسرم هر دو مینور هستیم) که روی جنینام انجام بدن، ولی تو برگه راهنماشون زده از نظر بیماری های کروموزومی دیگه (سندروم داون، ادوارد، پاتئو، ناشنوایی، SMA و هر بیماری ژنتیکی دیگه که ژن شناخته شده داشته باشه) هم جنین چک میشه، در اصل pgd یعنی تشخیص ژنتیکی جنین قبل از انتقال به رحم مادر هست، که بر روی جنین 5 روزه انجام میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم کدوماشون باسونو انتقال میدن؟ میخام نوبت بگیرم برا انتقال برم میخام باسونو برام انتقال بدن

به سلامتی عزیزم.‌ نمیدونم دقیق ولی مطمینم دکتر انصاری پور با سونو انتقال میده. طرازی و طاهری بدونه سونو دکتراش خیلی زیادن ولی انصاری پور هم دکتر خوبیه تا جایی که من شنیدم هم با سونو انتقال میده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم، من روش pgd برای مشخص کردن بیماری ژنتیکی مثل تالاسمی ماژور رو درخواست دادم(چون خودم و همس ...

مرسی عزیزم من میخوام ب خاطر این انجام بدم ببینم جنینان سالم هستن یا ن اگ سالم نبودن انتقال ندم هزینه تست برای هر جنین چقدره

من از امريكا اومدم

ممنون عزیزم .چند تا سوال دارم ازدواجتون رسمی و ثبتی بوده؟؟ اومدید ایران از همون ابتدا با همسرتون اومدین؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام ماهرخ جون خوبی عزیزم؟ بله خودمم در خدمتم

خوبی عزیزم؟ وضعیتتون چطور؟ انتقال دادین دوباره؟ 

درخواست دوستی بدم اگر زحمتی نیست قبول کنین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانوما کسی بوده هفته های اول انتقال و بارداری عفونت و ترشح سبز داشته باشه؟ با چی درمان شد؟

من دو بار ترشح زرد رو به سبز داشتم

فکر کنم از علائم بارداری

چون میگن مخاطی که برای دهانه رحم توی بارداری ساخته میشه رنگای مختلفی داره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزم من میخوام ب خاطر این انجام بدم ببینم جنینان سالم هستن یا ن اگ سالم نبودن انتقال ندم هزینه ...

فدات، برای 16 تا جنین 30 میلیون دادم، تکی نمی دونم چقدر میشه، مراکز هزینه ها فکر می کنم متفاوت باشه.

به سلامتی عزیزم.‌ نمیدونم دقیق ولی مطمینم دکتر انصاری پور با سونو انتقال میده. طرازی و طاهری بدونه س ...

ممنون عزیزم برای بار پنجم میخوام برم انتقال بدم نمیدونم چیکارکنم که اینبار مثبت بشه میخام چندجلسه برم طب سوزنی تارحمم گرم بشه به نظرتون تاثیری داره؟

😍😍خدایا شکرت
خانوما کسی بوده هفته های اول انتقال و بارداری عفونت و ترشح سبز داشته باشه؟ با چی درمان شد؟

منم از روز انتقال همش خارش دارم، و گاهی ترشحات زرد رنگ، از دکتر پرسیدم گفت بخاطر شیاف پروژسترون هست، چون قبلش هیچ عفونتی نداشتم، البته به نظرم بخاطر تغییرات هورمونی بدن هم هست.