2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
افتاب جون من هيچ چيزي رو يبوستم تاثير نداشت وحشتناك بودم واقعا. الان چند روزه صبحا ناشتا يه استكان ش ...

آره منم شنیدم انجیر خشک و بندازی تو شیر داغ بخوری اونم امتحان میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکا جون تاریخ سونو با تاریخ انتقالت یکی شد یا بازم فرق میکنه برای من دکتر سونو آنومالی رو برلی ۱۸ ...

نه گلي طبق حساب دكتر ١٧ و ٥ روز تو سونو ١٨ و ٥ روز ولي يه قل عقب بود خداروشكر هردو الان ١٨ هفته و ٥ روزن فقط يكيش وزنش ٣٠ گرم كمتره

خداياشكرت....❤️ 
باشه عزیزم خدا خیرت بده .دعا کن اثر داشته باشه برام.

منم فردا انجام بدم دعا کن واسه منم مثمر ثمر باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره منم شنیدم انجیر خشک و بندازی تو شیر داغ بخوری اونم امتحان میکنم

من قبل از بارداري هم يبوست وحشتناك داشتم بعدش بازم بيشتر شد طوري كه يك هفته دفع نداشتم بعدشم با گريه و درد شديد الان دو هفتست با اين روش راحت شدم واقعا

خداياشكرت....❤️ 
خدانكنه فداتشم. بموني برام خواهرم😍😘انشالله انشالله بزودي قسمت همه منتظراي تاپيك به حق امام رضا❤️❤️

منم دعا کن باجی امام رضا منو شفاعت کنه بحق یگانگی خدا استرس منم کم بشه قراره برم انتقال

نه گلي طبق حساب دكتر ١٧ و ٥ روز تو سونو ١٨ و ٥ روز ولي يه قل عقب بود خداروشكر هردو الان ١٨ هفته و ٥ ...

خوب دکترم طبق حساب خودش نوشته ۱۸ هفته و یه روز برم.به نظرت دیر نیست؟

دخترا استرادیول تو تبریز پیدا نمیشه اگه کسی اهل تبریزین میشه بهم خبر بدین کجا پیدا میشه

عزیزم خدا همراهت باشه  ابن سینا هم خوبه با همسر برید شروع کنید. خوبیش اینه همه چیز چک میشه و آ ...

باشه عزیز دلم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
خدا رو داری عزیزم. قبل شرول هر کاری برای آی وی اف قشنگ دقت کن واسه انتخاب دکترت حتی شده با چندتا دکت ...

انشالله برام دعا کن

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏