2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت گلم والا قندم خیلی بالا رفته با دستگاه خونگی دیشب ۲۲۴ بود الان ناشتا ۱۶۱ زنگ زدم بیان خونه تس ...

نگران نباش حرکت نی نی ها خوب میشه دوباره . این امپول و که میزنی خوابشون زیاد میشه برای همین تکون هاشون کم میشه . تقریبا از فردا دوباره کم کم به روال عادی برمیگردن . قند و حتما کنترل کن رو غذاهات خیلی دقت کن . برنج نخور چند روز و نون هم سعی کن نون جو بخوری اونم کم . میوه رو خیلی رعایت کن خصوصا تو خوردن موز . کلا میوه ها قندشون زیاده . ولی نگران نباش تا چند روز آینده همه چی به روال طبیعی و عادی برمیگرده . خیالتم جمع شده که نی نی ها کامل تر شدن . انشالا به موقع زایمان کنی . من چند روز زودتر زایمان کردم قرار بود ۳۹ هفته کامل شه که چون جنین بریچ عرضی بود دیگه جا نداشت و حرکتهاش خیلی کم شده بود برای همین یه هفته زودتر زایمان کردم خداروشکر پسرم مشکلی نداشت . فقط این روزهای باقیمونده رو تا میتونی بخواب😂

اره خوبیم شکر خدا پسرمو ختنه کردم یکم گریه هاش کمتر شده نه پسر من که اصلا اذیت نشد خداروشکر تبش تا۳۷ ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسری خوبه ؟ با چه روشی ختنه رو انجام دادین ؟ البته ما زمانی که پسرم ۱۵ روزش بود انجام دادیم و حلقه بود خیلی اذیت نشد فقط ادرار اولش خیلی گریه کرد بعدش اوکی بود . ولی برای واکسن دو ماهگی خیییلییی اذیت شد . هم از درد پاش هم تب کرد خیلی . دو روز تب داشت و با قطره تبش پایین نمیومد همش پاشویه کردمش . از شب دوم کم کم تبش اومد پایین . از الان استرس واکسن ۴ماهگی رو دارم . پسر من خیلی اذیت میشه ظاهرا. راستی پریود شدی شما ؟ من امروز پریود هم شدم 😐 با این درد کمر و شکم بغل کردن بچه واقعا سخته

سلام فریبا جون، خوبی عزیزم؟ پسرت نازت خوبه؟چه میکنی با بچه داری؟ ما هم خوبیم شکر. پسرم سر واکسن دوما ...

سلام عزیزم ‌ . خوبی ؟ خیلی وقته میپرسم کسی خبر ازت داره یا نه ولی کسی جواب نمیده . گل پسری خوبه ؟؟؟ خودت خوبی ؟؟؟ پسر منم خیلی اذیت شد برای واکسن دو ماهگی . دکتر پسرم واکسن پنوموک رو هم نوشت من هم گرفتم اما اون روز تو بهداشت گفتن ما تا حالا نزدیم و .... منم ترسیدم نزدم ولی دوباره که بردمش پیش پزشکش گفت همین الان برو بزن ولی من هنوز نزدم . اینجا پرسیدم کسی نزده بود و شما اولین نفری هستی که گفتی زده . دوز بعدیش ۴ ماهگی درسته ؟ عوارض نداشت ؟

بچه ها من ١٧ هفته و ٣ روزم اما اصلا حركتشونو حس نميكنم دو سه بار در حد مثلا تركيدن حباب يچيزايي حس ك ...

منم ۱۷ هفته همینجور حس میکردم  و گاهی شبیه ماهی ک وول میخوره زیر پوستت ،از چند روزه دیگه واضح تر میشه

منم ۱۷ هفته همینجور حس میکردم  و گاهی شبیه ماهی ک وول میخوره زیر پوستت ،از چند روزه دیگه واضح ت ...

برام دعا كن انشالله فردا سونو انومالي هم خوب باشه خيلي استرس دارم😞

خداياشكرت....❤️ 
اخه ماشالله تاپيكاي ني ني سايتو ادم ميخونه از زندگي نااميد ميشه😐طرف نوشته از ١٢ هفته حس كردم ☹️☹️

باور میکنی اخه،دوازده هفته چقدیه ک بخاد حرکت کنه و ما متوجه بشیم

تو تاپیک دو قلوهایی؟ب چه اسمی🤗

باور میکنی اخه،دوازده هفته چقدیه ک بخاد حرکت کنه و ما متوجه بشیم تو تاپیک دو قلوهایی؟ب چه اسمی🤗

چه ميدونم والله😂😂نه عزيزم تاپيك خاصي نيستم همينجوري جستجو ميكنم تاپيكاي مختلف مياد بالا

خداياشكرت....❤️