2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044219 بازدید | 684364 پست
سلام دوستان، یه چند روزی هست بعد از انتقال خارش شدید گرفتم، این مانع لانه گزینی جنین میشه؟ فکر می کن ...

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی ان شاء الله جشن بتا برات بگیریم. 

نه مانع نمیشه خیلی از دوستان با عفونت باردار شدن، برو دکتر تا بهترین پماد و دارو رو بهت بده و با خیال راحت استفاده کن

تو آروم‌ و قرار نداری که  فقط باعث میشی من قصاوتت کنم و سرم‌بیاد😂 اخه از دو قلو هات انتظار د ...

اخه ماشالله تاپيكاي ني ني سايتو ادم ميخونه از زندگي نااميد ميشه😐طرف نوشته از ١٢ هفته حس كردم ☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی امپول ریه زده بره جنین من سه تا دیروز زدم سه تا امروز یعنی چی قند میره بالا و فشار ...

عزیزم نترس فقط تحرک جنین ممکنه کم بشه و برای افراد دیابتی اغلب نمیزنن

کلا هر خانم بارداری باید رژیم غذایی سالم داشته باشه تا ریسک دیابت و فشار خون بالا نره، مثلا نوشابه ضرر داره

سلام عزیزم، ببین اصلا چنین چیزی نیست خیالت راحت بگیر و استفاده کن. اگر دارویی تراتوژن باشه حذف میشه ...

ممنون عزیز دلم .مرسی که اینجایی و جواب دلواپسی ها و نگرانی های ما رو میدی .خدا تو رو برای عزیزات و عزیزات رو برات نگه داره نازنین 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اخه ماشالله تاپيكاي ني ني سايتو ادم ميخونه از زندگي نااميد ميشه😐طرف نوشته از ١٢ هفته حس كردم ☹️☹️

جدیش نگیر نفخ بوده😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی ان شاء الله جشن بتا برات بگیریم.  نه مانع نمیشه خیلی از دوستان با ع ...

ممنون عزیزم، سلامت باشی مهربون  

ممنون از راهنماییت گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بسلامتی رویان داروها رو داشت؟ میگن یسری داروها کم یاب شده. شکمت رو هم با سیاه دانه ۱۰ دقیقه ماساژ بد ...

سلامت باشی عزیزم .امپولو سری قبل که اومده بودم گرفته بودم کرونا گرفتم استفادشون نکرده بودم دیگه تاریخ داشتن .اینسری اومدم فقط ال دی خریدم.خبر ندارم .اصلا تو این دوماه روغن سیاه دونه به شکمم نزدم.هیچ رعایت نکردم.حتی کلی چیزای سرد خوردم تا الان.چشم از امشب میزنم.

برای من چیزی نگفتن امروز رفتم فقط بهم ال دی داد گفت قبل ۲۱ پریودیت بیا بهت یه آمپولم بدیم که سری بعد ...

شما هم سیکلتون بلند مدته احتمالا .بستگی به شرایط رحم داره که چطور صلاح ببینن برات .