2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044051 بازدید | 684355 پست
سلام دوستای گلم من روز۷انتقالمم وازبخت بدم سه روزه کرونا گرفتم و دیروزبیمارستان بستری شدم درکل استر ...

ایشالا که مثبتی عزیزم زیاد به خودت استرس نده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤❤🧡💛💛💚💙💙💜💜💛🤎🖤🤍 

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کسی که دومین پریود بعد پانکچر بره تو سیکل انتقال یعنی روز اول دوم سوم برم سونو بشم چند روز تا خوده روز انتقال زمان میبره ؟  یعنی چند روز بعد پریود انتقال انجام میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من یکم نگرانم برا من آپکا 26 بود ینی زیر 30 ولی دکتر گف نزدیک 30 هس دیگه نمیخواد چیزی. همش نگرانم که ...

راستش در این زمینه چیزی بلد نیستم ولی میشه از یه متخصص زنان دیگه پرسید، بالاخره داریم کلی هزینه جسمی و مالی میدیم باید خیالمون راحت باشه 

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد نگران نباش منم دوشنبه تافردا ظهرش کمرم ضعف میرفت مثل پریودی.بخاطر دا ...

من همه ش میگم لک ببینم امیدوارمیشم

اخه سری قبل لک ندیدم ومنفی شدم

اینسری ک استراحت نتونستم زیادکنم کروناهم اومدبهش لضافه شد

دکترماهم میگه ۲۱روزبعدآز بدید

خیلیه

سلام خانما من جنین فریز دارم دیروز روز پنج پریودم بود رفتم دکتر برای انتقال جنین دکتر بهم ال دی و ...

سلام عزیزم به سلامتی 

ببین مراحل که خب خیلی با هم فرق داره ولی گویا سیکل شما 45 روزه هست 

احتمالا روز 19 شروع ال دی بهت بوسرلین یا دیفرلین بده که باز با هم فرق دارن و ممکنه تک دوز یا چند دوز باشن

بعد منتظر شروع پریودی بعدی میشی و بعد استرادیول میدن بهت و یکی دوبار سونو و بعد نزدیک انتقال هم بهت پروژسترون میدن 

سلام عزیزم به سلامتی  ببین مراحل که خب خیلی با هم فرق داره ولی گویا سیکل شما 45 روزه هست  ...

عزیزم روز نوزده این سیکلم بهم گفته که برم‌ دوباره.روز ۱۹ قرص خوردن رو نگفتن

من از دیروز که روز پنج پریودم بود قرصو شروع کردم

ده تیر میشه روز نوزده سیکلم

مشکلی نیست؟

❤❤🧡💛💛💚💙💙💜💜💛🤎🖤🤍  سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کسی که دومین ...

سلام عزیزم، اگه قراره همون ماه برات انتقال بده و سیکلت 45 روزه نیس، بین حدودا 14 تا 24 سیکل یه روزشو برات انتقال میده، یعنی تقریبا دو هفته ای بعد از شروع قرص استرادیول.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خانما من جنین فریز دارم دیروز روز پنج پریودم بود رفتم دکتر برای انتقال جنین دکتر بهم ال دی و ...

بعد از این چند تا الدی بهت سینافکت میده پریود بعدیت ۱۳ و۱۴ برات انتقال میده سیکلت بلنده یعنی حدودا ۴۰ روزی طول میکشه برایه من اونجوری بود فکر کنم برایه شمام همونه

❤❤🧡💛💛💚💙💙💜💜💛🤎🖤🤍  سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کسی که دومین ...

اگه سیکلت کوتاه باشه ۱۴ ۱۵ روز بسته به زخامتت اگه بلند باشه ۴۰ روز دکترم تشخیص میده

2810