2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044056 بازدید | 684355 پست
بیمارستان :بهمن دکتر معالج : دکتر عارفی سن زن :۲۴سال مشکل زن : اندومتروز و نداشتن لول ...

سلام عزیزم مبارک باشه پردنیزولون ۵ می خوری یا ۱۰ بعد انتقال ادامه دادی یانه چسب جنین چند تا برات زدن چند روز قبل انتقال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

خانما برا کسی ام که از تخمک اهدایی استفاده کرده ایا بعد از یکبار انتقال منفی ازمایش ایمنی و انعقادی مینویسن؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❓❓❓❓❓❓❓❓❓ من هفته شیشم بارداری هستم چند روز پیش لکه قهوه ای داشتم بعدش صورتی و بعدشم قرمز ...

عزيزم من هفته ٦ خونريزي شديد كردم انوكسامو قطع كرد شيافمو اضافه كرد تا هفته ٩ هم لكه بيني قهوه اي داشتم

خداياشكرت....❤️ 
بیمارستان :بهمن دکتر معالج : دکتر عارفی سن زن :۲۴سال مشکل زن : اندومتروز و نداشتن لول ...

عزیزم مبارک باشه بسلامتی اینبار مثبته دیگه فقط به چیزای خوبش فکر کن دوستم لک بینی هم که همه دارن نگران نباش

پردنیزولون رو قبل انتقال قطع کردی؟ 

عزیزم مبارکه گرید جنین هات چی بود

A

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم مبارک باشه بسلامتی اینبار مثبته دیگه فقط به چیزای خوبش فکر کن دوستم لک بینی هم که همه دارن نگر ...

نه روزی دوتا میخورم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خانماسامانه‌ایی که اطلاعات داروها رو میداد که چه دارو رو کدوم داروخانه داره مگه ۱۴۹۰ نبود؟ چراهرچی میزنم میگه مسدود شده اگه شماره‌اش عوض شده کسی می دونه چنده؟ خیلی واجبه اگه میتونید کمکم کنیدخداخیرتون بده

سلام خانما شماپانکچرشدین چندروزبعدرفتین براشناسنامه جنین؟ ممنون میشم بهم بگید

سلام عزیزم، به من گفتن از دو هفته تا یک ماه بعد از تشکیل جنین بیا برای پرداخت هزینه فریز جنین و گرفتن شناسنامه جنین، البته مراکز فکر کنم متفاوته، از مرکز بپرس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانماسامانه‌ایی که اطلاعات داروها رو میداد که چه دارو رو کدوم داروخانه داره مگه ۱۴۹۰ نبود؟ چراهرچی م ...

فکر کنم ۱۱۹ شده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اهان من فقط یکی روز سوم داشتم  ببخشید گلم بعد به همین پررنگی بود؟

این اثر امپول نیست امپول خیلی تاثیر داشته باشه یکی دوروز من ۳تا انتقال قبلیم داشتم روز ۳ و ۶ میزدم روز ۱۰ هاله ام نمینداخت

ولی یه ازمایش برو ۴۸ ساعت بعدشم تکرار کن ایشالله بتات بالا رفته بود یعنی مامان شدی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
2810