2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست
کدوم صفحه هسش گلم

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری شکمت اب اورد؟ازکجافهمیدی؟ذخیره ت چنده که ۳۶ تاتخمک داشتی؟

شکمم اندازه دو قلو شد، غذا نمی تونستم بخورم، معده ام حس سیری می کرد، دکتر سونو کرد گفت آب آورده، بستری شدم آبشو کشیدن،ذخیره ام 12 هست، ولی خب چون پلی کیستیکم تخمکام اغلب پوچ بودن و زیاد جنین تشکیل نشد.

برای منم همینطور بود ماهی یکبار می خوردم پایین بود، دکتر غدد گفت هر بیست روز یکبار 50000 بخور، خوب ش ...

مرسی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شکمم اندازه دو قلو شد، غذا نمی تونستم بخورم، معده ام حس سیری می کرد، دکتر سونو کرد گفت آب آورده، بست ...

وای چه بد منم ۱۵تاتخمک بود چندسانتی بزرگ شدخودم نفهمیدم پرستار گفت بامتر دورشکمتو اندازه بزن بزرگ نشه هرروز اندازه میزدم فهمیدم کوچیک شد

یا رب العالمین
چه زیاد مگه چقدر آمپول زدی😱الان انتقال دادی بارداری؟

فکر کنم دکتر بهم یه آمپول هم اشتباهی زیاد داده بود که اینجوری شد، ولی ذخیره امم بالا هست، به همین خاطر تخمک زیاد شد ولی اغلب به درد نخور بودن، باردار نیستم، امروز روزم چهارم انتقالم تا ببینم خدا چی میخواد.

وای چه بد منم ۱۵تاتخمک بود چندسانتی بزرگ شدخودم نفهمیدم پرستار گفت بامتر دورشکمتو اندازه بزن بزرگ نش ...

آره منم با متر اندازه می زدم، هی بزرگ و بزرگ تر می شد  

ذخیره ت چنده؟

۳

عزیزم من عکس آزمایش انعقادیمو بالا گذاشتم بلدی تفسیرش کنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۳ عزیزم من عکس آزمایش انعقادیمو بالا گذاشتم بلدی تفسیرش کنی؟

نه من سردرنمیارم

منم ذخیره ۳.۶۴ بود دفعه اول ۸تاتخمک دفعه دوم ۱۵ تا داشتم شما چه داروهایی داشتی تخمکات زیاد شد؟

یا رب العالمین
نه من سردرنمیارم منم ذخیره ۳.۶۴ بود دفعه اول ۸تاتخمک دفعه دوم ۱۵ تا داشتم شما چه داروهایی داشتی تخم ...

گونال اف داشتم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من دفعه دوم پرگووریس بود بنظرت کدومش بهتره؟

من پارسال تخمک کشی شدم راستش فک کنم گونال بهتره ولی فک نکنم الان پیده شه

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta ...

ممنون گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏