2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
عزیزم فقط انعقادی رو بررسی کردی؟  ایمنی چی؟

سلام آنا جون میشه منو راهنمایی کنی دوماه فرصت دارم چه ویتامین ها و مکمل هایی بخورم قبل انتقال؟چه کارهایی کنم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما اینجاکسی هس یامیشناسین که یه جنین انتقال بده وهمونم براش بگیره باراول؟ من بخاطر ضعیفی ...

سلام عزیزم، امیدت به خدا باشه، اره کاربر سزار1370 یادمه یه جنین پسر انتقال داد و باردار شد، منم یه جنین پسر شنبه انتقال دادم تا ببینم خدا چی میخواد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم بستگی به شرایط داره.....  من داشتم تا هفته 14 اگه اشتباه نکنم و بعصیا زودتر براشون قطع ش ...

به من گفت روزی ۳تا بخورم به نظر شما اندومترم نازکه؟

ازش پرسیدم اندومترم نازکه گفت شما فکر تو درگیر این موضوعات نکن

مرسی عزیزم برای چی تجویز میشه؟

افزایش ضخامت رحم از دوم پریود تا بعدا که مثبت شدی هفته ده به بعد دکتر میگه کی قطع کنی.اگه جایی پیداکردی داره سریع بگیر حداقل هفته ای دوبسته میخوای

یا رب العالمین
ممنون عزیزم.. خیلی دلم میخواد نتیجه ازمایشتوبدونم کجاانجام دادی؟

شیراز، مرکز درمان ناباروری سیروس رستمی، آزمایش دادم، اگه فراموش نکردم حتما تگت می کنم عزیزم.

چن تاتخمک وجنین داشتی ؟توهم یدونه پسرشد فقط؟

دوبار تخمک کشی شدم، بار اول 36 تا تخمک، ولی بخاطر پلی کیستیک بودن اکثرا به درد نخور بودن، 6 تا جنین بلاست تشکیل شد، بار دوم تخمک کشی 27 جنین تشکیل شد، 10 جنین بلاست شدن، از این 16 تا که pgd برای تعیین سلامت جنین انجام شد، 6تاش سالم بودن، 4 تا پسر، 2تا دختر، که یه دونه پسر انتقال دادن.

ایشالا که مثبت میشه،دعات میکنم 🌹

ممنون مهربون  

انشاءالله به زودی قسمتت شه بری انتقال بدی و صاحب یه گل پسر سالم و ناز شی  

2810