2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست
دست بوسن خاله جون..... 

عزیز من هستن که 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه از زادگاهم دور افتادم..... 

آنا جون شما ژن mthfr و pai1  مشکل داشتین ?ممکنه با حتی با مصرف آنوکسا حل نشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام  کسی بعد از لاپاراسکوپی آمپول دیفرلین داشته برای چی تجویز میشه  دکتر برای من ۴ تا ن ...

آندومتریوز دارید؟بره از بین بردن التهاب رحم و کمک به مثبت شدن آی وی اف میکنه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

عزیزم بله هر وو هتروزیگوت بودن..... 

از چند ماه قبل سیکل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ داشتم..... 

از روز انتقالم انوکسوپارین.... 

بارداری دومم که طبیعی بود از بعد سونوی قلب که تازه فهمیدم باردارم انوکسوپارین شروع شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم به شدت مشکلم شاید مرتبط باشه اما تا جایی که دیدم معمولا با حل شده نهایتا با کمی بالا پایین کردن دز دارو تا زودتر شروع کردنش..... 

متلا بعضی دوستان دز ۶۰۰۰ داشتن..... 

بعضی دوستان متلا با شروع ال دی انوکسان شون شروع شده.... 

و امثال این تغییرات..... 

اما اکتریت دوستان انوکسانشون از روز انتقال شروع شده و اگه صرفا مشکلشون این بوده جواب گرفتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله هر وو هتروزیگوت بودن.....  از چند ماه قبل سیکل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ داشتم.....  ا ...

مرسی عزیزم ،من الان تقریبا دوماه مونده به انتقالم اگر خدا بخواد .کافیه برای مصرف ویتامینهای ب ؟،شما میدونید دوز ب۶ و ۱۲ باید چند باشه .فموبرا گرفتم ب۶ رو زده ۱.۹mg و ب ۱۲  ۳.۵mcg

@زینبی_بابا   گلم شما اطلاعی دارید در این مورد ،امروز رفتم دکتر شهر خودمون فقط ویتامین دی و فولیک ۵ نوشت 

داخل فموبرا فولیک اسید ۴۰۰ mcg هست کافیه یا جدا هم بخورم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم به شدت مشکلم شاید مرتبط باشه اما تا جایی که دیدم معمولا با حل شده نهایتا با کمی بالا پایین کرد ...

ممنونم عزیزم ،از پریروز که جواب آزمایش رو گرفتم دارم خودم رو سرزنش میکنم که چرا زودتر آز ندادم .آخه دوتا انتقال منفی داشتم ،حالا خدا کنه که تشخیص و تجویز درست بدن

سمر جان برو یه آزمایش ادرار اورژانسی بده ببین تو ادرارت خون هست یانه

مرسی نیلو جون قراره برم دکتر بررسی کنه و آزمایش هایی که لازمه رو برام بنویسه تا انجام بدم عزیزم ولی مسئله اینه که دیگه امروز از صبح تا الان کوچکترین مشکل و دردی رو نداشتم دیگه خودم شک دارم که احتمالا سنگ دفع کرده بودم و این سه روز درد از اون بود ولی باز حالا میگم برم دکتر محکم کاری کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام  کسی بعد از لاپاراسکوپی آمپول دیفرلین داشته برای چی تجویز میشه  دکتر برای من ۴ تا ن ...

منم واسه کیستم دکترم گفته بعد پانکچر بهم میده. آمپول خوبیه برای اینکه پریود نشی موقت میدن. کجا گیرت اومد؟ چند خریدی ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم ،من الان تقریبا دوماه مونده به انتقالم اگر خدا بخواد .کافیه برای مصرف ویتامینهای ب ؟،شما ...

عزیزم دزاشون یادم نیست فقط ب۱۲ آمپول هفتگی بود. ب۶ روزانه..... 

برا من از دو ماه قبل قرار بود شروع کنم اما چون استارت سیکل طول کشید عملا ۳-۴ ماه اینارو داشتم بعدش دیگه به جاشون مولتی دیلی تجویز کرد..... 

چون من این وسط لاپاراسکوپی هم به پروسه درمانم اضافه شد.... 

عزیزم منم داشتم این دردارو البته خیلی شدید نبود منم فکر میکردم چون دارم بادکش تخمدان انجام میدم برا ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم ،از پریروز که جواب آزمایش رو گرفتم دارم خودم رو سرزنش میکنم که چرا زودتر آز ندادم .آخه ...

عزیزم فقط انعقادی رو بررسی کردی؟ 

ایمنی چی؟ 

سلام عزیزم تاپیکو ذخیره کن که دیگه نیاز نباشه کسی لایکت کنه راستی ان شاءالله که بهترین نتیجه ها رو ...

عزیزم انتقال تون با بیهوشی بود یا بدون بیهوشی. دلم میخوا ببینم ایشون با بیهوشی انجام میده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم دزاشون یادم نیست فقط ب۱۲ آمپول هفتگی بود. ب۶ روزانه.....  برا من از دو ماه قبل قرار بود ...

سلام آنا جون میشه منو راهنمایی کنی دوماه فرصت دارم چه ویتامین ها و مکمل هایی بخورم قبل انتقال؟چه کارهایی کنم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩