2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
اه اه . واقعا ی ذره فک می کنن اینا   من مخالف دلداری الکی دکترم ولی دیگه نه اینجوری. دکتر باید ...

منم همینو میگم، میگم بابا واقعیت و بگو برای اینکه دو فردا دیگه من سرت خراب نشم بگم تو به من نگفتی اما یکم امیدواریم بذار وسط حرفات اون مادر که سابقه اشم زیر دستته و میدونی به چه سختی باردار شده چه گناهی داره که اینجوری باهاش رفتار میکنین

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم اصلا سرخود کاری نکن حتما با دکتر مشورت کن عزیزم شاید تفسیر اون و نظرش متفاوت بلشه 

نه سر خود که استفاده نمیکنم گلم .گفتم که به دکترم پیشنهاد بدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم مشکل دارم زود دسشوییم میگیره دو بار انتقال به زور تحمل کردم نمیدونم چرا میگن زیاد در کنین مثانه ...

ولی عمق رحم منو قبل انتقال تو یکی از سونوها اندازه گرفتن

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
بچه ها دکتر ب من قرص پردنیزولون داده ک بعدازانتقال روزی ۶تابخورم چون گفته روزی یعنی من دوساعتی یکی ...

دختر مطمئن هستی روزی ۶ تا پردنیزولون داده ؟آخه چه خبررررره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم  اره بچه های اینجا هم لطف کردن کلی مقاله راجع بهش برام فرستادن اما دکتر حنطوش زاده ...

عزیزم بخاطر یک درصد خودتو اصلا اذیت نکن ها به من گفتن ۲۰ درصد ممکنه مشکل دار باشه ۸۰ درصدم سالم

به نظر من باید پیگیر کارات باشی ولی زیاد به حرف دکترا گوش ندی منم وقتی سونوی ان تی رو بردم پیش دکترم گفت بازم جنین داری گفتم آره میگه خب این بچه رو بنداز چرا الکی هزینه میکنی بازم برات انتقال میدیم بخدا مطب نه ها کل دنیا آوار شد رو سرم خدا نگذره ازشون که اینقدر با روح و روانمون بازی میکنن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اه اه . واقعا ی ذره فک می کنن اینا   من مخالف دلداری الکی دکترم ولی دیگه نه اینجوری. دکتر باید ...

دقیقا منم عین تو می گفتم توروخدا راستشو بگین ولی نه دیگه بعد این همه آزمایش و سونو باز گیر بده که من شک دارم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اونجا امار مثبتیاش خیلی بالاس خداروشکر

از استان های همجوار هم مراجعه کننده زیاد داره. خودم که اونجا تو سومین انتقالم مثبت شدم خداروشکر. البته دوبار هم تو مرکز دیگه انتقال دادم که منفی بود

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
از استان های همجوار هم مراجعه کننده زیاد داره. خودم که اونجا تو سومین انتقالم مثبت شدم خداروشکر. الب ...

عزیزم این انتقالت که مثبت شدی قبل و بعد انتقال چکارایی انجام دادی؟خراش و هیسرو و اینجور چیزا منطورمه و خوراک خاصی داشتی؟ممنون میشم یه توضیح کامل بدی عزیزم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
زنگ زدم گفتن فعلا هیچ جا موجود نیست

09155625844

به این یه زنگ بزن یا واتساپ عکس نسختو بفرست 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا