2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044521 بازدید | 684391 پست
سلام گلم... والا به ما که گفتن بهتره مثانتون اونقدی باشه که بعدش خیلی احتیاج به تخلیه نداشته باشید. ...

پونه جان کدوم مرکز بودی؟

رویان به من هیچ توصیه ای نکرد ولی دقیقا منم همینجوری بودم ک میگی. بخاطر راحت وارد شدن کاتتر میگن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  مرسی جواب دادی  اره لک بینی دارم خیلی کم .منتها هنوز استراحت مطلقم بعد از یک ...

عزیزم کاملا حق داری، ان شاء الله درست میشه خیلی زود 

فکر کنم یا جفت پایینه یا چسبندگی داره که در هر صورت درست میشه 

حالا چون دکتر اینو گفته خوب استراحت کن ولی پاهات رو بگو همسرت ماساژ بده خودت هم عضلات پا رو منقبض و منبسط کن به خاطر ریسک لخته خون و اینا میگم

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 لووتیروکسین ۱۰۰ هر روز نصف بخورم خوبه بعد چقدر طول میکشه تیروئیدم نرما ...

نه  گلم کی اینو گفته آخه!!!! 

ببین اصلا سرخود نخور حتما فوق غدد برو گلم 

منم با وجود اینکه خیلی مسائل پزشکی رو اشراف دارم ولی حتی یه دونه قرص ال دی سرخود مصرف نمیکنم 🙈 🙈 🙈 🙈 

نه  گلم کی اینو گفته آخه!!!!  ببین اصلا سرخود نخور حتما فوق غدد برو گلم  منم با وجو ...

سلام عزيزم ازمايش كواد ماركر بي زحمت نگاه ميكني

زينبي جون اين ازمايش براي دوقلوها هم كفايت ميكنه يعني جوابش معتبره؟

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم ندادم. چند تا سوال ازم پرسید و گفت چون سنت زیر ۳۵ هست، توی خونواده مشکلات انعقادی موقع بارد ...

خوب خدا رو شکر که نیازی نداشتی عزیزم 

من دکتری که شهر خودمون زیر نظرش بودم برام نوشت البته با اصرار زیاد. گفت نیازی نیست ولی چون میخوام خیالت راحت بشه برات مینویسم که نشون داد جهش دارن 

الان فکر کنم باید انوکسا استفاده کنم .میگن هپارین ضعیف تره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ همون روزی که دکتر عفونی مرخصم کردم دکتر زنان اورژانسی عملم کرد بخاطر قند ...

عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 خیلی خوشحالم حالت خوبه و خدا  رو شکر که تشخیص به موقع دادن

آره خوب میکنی میدوشی خیلی اثر داره، حتی واسه آنتی بادی

البته کارعلمی نبوده بچه رو دور کردن باید میدادن بهت با ماسک بهش شیر میدادی ولی خب حتما با توجه به امکانات اون تصمیم شون به صلاح بوده و حتما خیریتی درش هست

یادمه اون موقع که کرونا گرفته بودم رنگ شیرم مایل به سبز شده بود به خاطر آنتی بادی و یادمه خیلی همون شیر کمک کرد پسرم تب نکنه و سبک رد کنه اون دوران رو

الانم حساااااابی استراحت کن، میدونم دلت پر میکشه واسه دیدنش، واقعا سخته دوریش برات 

از همین جا دوست دارم بغلت کنم دوست دارم بهت بگم زود خوب میشی و میتونی بغلش کنی و عشق بازی مادر و فرزندی شروع میشه 

از همینجا به دوستان میخوام بگم تو رو خدا رعایت کنین و تو روخدا هر برند واکسنی دستتون رسید بدون تعلل و شک برید بزنین، تنها راه نجات ما از این پاندمی واکسن هست ولاغیر، هر کی جز این گفت غلطه، من خودم آسترازنکا زدم بدون لحظه ایی شک و تردید، شما هم هرچی ایرانی، روسی، چینی، و... هر چی رسید دستتون بزنین

@زینبی_بابا     سلام زینبی جونم خوبی ایشالله؟عزیزم من رفتم پیش دکتر عارفی بهم یه سری آزم ...

آره گلم به نظر کامل میاد چون بعضیاش واضح نیست برای من ولی فکر کنم کامل هست 

ادنومیوز هم نمیدونم جز سونوگرافی تشخیص سرولوژیک داره یا نه 

عزیزم کاملا حق داری، ان شاء الله درست میشه خیلی زود  فکر کنم یا جفت پایینه یا چسبندگی داره که ...

جفتم لو لایینگه زینبی جان .خدا نکنه چسبندگی داشته باشه .اگه داشت تو سونو معلوم میشد؟؟؟تو سونو نوشته جفت خلفی و لولایینگ 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️