2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
ماست بخور دوغ کفیر بخور لباس زیر نپوش. شیاف میزاری با دستکش یبار مصرف بزار دستمال جنس خوب استفاده کن ...

ممنون از جوابت عزیزم اما قرص پروبیوتیک چندماهه مصرف میکنم

همش خونه میمونم و لباس زیر نمیپوشم قبل از شیاف هم دست میشورم هم الکل میزنم و با اپلیکاتور تمیز شیاف میزارم دستمالم که همیشه مارکای معتبرو گرون میخرم

اما اب زیاد نمیخورم به خاطر دسشویی🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که میگم 4سال پیش عفونت خودم خوب نمیشد البته ترشحات سبز نبود عفونت باکتریایی و قارچ انقدم دکتر ...

خیلی ممنون از توضیحات خوب و مفیدت عزیزم

همه رو ذخیره کردم که انجام بدم فقط شما باردار بودید که اینکارا رو انجام دادید؟

برای رعایت بهداشت هم به قدری رعایت میکنم در حد وسواس

از زمان انتقال هم که بعدش اینجور شدم نزدیکی نداشتیم که از همسرم گرفته باشم🤦🏻‍♀️

سلام‌گلم من‌تاحالا‌۲بارعکس‌انداختم..چیزی‌نگفتن دوبارهم‌هیستروشدم..سری‌اول‌هیچ‌مشکلی‌نداشتم سری‌دو ...

ممنون عزیزم .انشالله برای شما هم درمان بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ب من کلا با این قرص ویتامین دی و سی داد دکترم عزیزم شما هم حتما بخور

من همه ی ویتامینارو استفاده میکنم

حواست باشه ویتامین سی و همینطور آ رو بعد از انتقال جنین نخوری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟ مبارکت باشه به سلامتی  واقعا متاسفم واسه کرونا، وقتی عده زیادی رع ...

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ همون روزی که دکتر عفونی مرخصم کردم دکتر زنان اورژانسی عملم کرد بخاطر قند بالا و یسری فاکتورهای دیگه. موقع عمل هم مشخص شد که فسقل خان کلی مدفوع کرده و شانس آوردم ازش نخورده بود. خدا رو شکر بچم ارومه اما فقط تو اتاق عمل از فاصله یک و نیم متری نشونم دادن و بعد دیگه بردنش. تا الان هم ندیدمش. تا آخر هفته هم گفتن نباید ببینمش. تازه مرخص شدم از بیمارستان. فعلا تو خونه کم کم شیرم رو میدوشم  که براش ببرم بخوره .البته فعلا شیر خشک بهش میدن. گفتم لابلاش شیر خودمو هم بدم هم کلا شیر خشکی نشه هم شیر خودم جریان داشته باشه و انتی بادی به بدنش برسه. فعلا برا اولین بار دوشیدم کم بود ولی برا روز اول بنظرم خوب بود  اونم با شیر دوش دستی. ان شاالله بیشتر هم میشه تا آخر هفته که کلا باشیر خودم بهش شیر بدم.

خیلی از سزارین میترسیدم ولی خدا رو شکر تا الان خوب بوده.درد دارم اما خب طبیعیه.شیاف استفاده میکنم بهترم. با اینکه بیمارستان دولتی بودم اما خیلی خوب عملم کردن و بخیه زدن. فقط الان بخاطر کرونا چون قندم بالا  رفته گفتن رعایت کنم. یکمی هم خودم میترسم نکنه بخیه عفونت کنه جاش و ورم بعد از عمل هم شده قوز بالا قوز. همه بهم میگن طبیعیه و حداکثر ۱۴ روز بعد از عمل خودش کم کم از بین میره. اگه بخوام کامل بگم کلا یه کتاب میشه. ببخشید زیاد حرف زدم.هیچ وقت فکر نمیکردم زایمانم این طور باشه .دور از خونه و تنها. ولی همینکه بچم سالمه هزار بار شکر. ان شاالله قسمت همه دوستان یه بارداری راحت و یه زایمان خیلی راحت تر.ان شاالله خیلی زود همشون به خواسته شون برسن.تنها کاری که ازم برمیاد دعا هست برا دوستان. همون طور که دوستان برا من تو اون دوران دعا کردن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من همه ی ویتامینارو استفاده میکنم  حواست باشه ویتامین سی و همینطور آ رو بعد از انتقال جنین نخو ...

خب اگه میخوری نگران نباش دیگه. باشه عزیزم مرسی گفتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها من روز انتقال چندتا بطری آب خوردم ولی مثانه ام خیلی پر نبود

از خانومی که تو اتاق عمل بود پرسیدم گفت پر بودن تاثیری روی مثبت و منفی شدن نداره فقط کمک میکنه کاتتر راحت بره داخل. که البته اگه راحت نره و کاری نیاز باشه دکتر خودش میگه.

حالا من برا رفتن کاتتر مشکلی نداشتم و سرعت انتقالم اینقدر بالا بود که اصلا نفهمیدم. کلا زمان عملم رو دو دقیقه زده بود و داخل کاغذ ترخیصم نوشته بود کاتتر به راحتی رد شد.

دوستان، شما که مثبت شدین لطفا بگید روز عمل مثانه تون پر بود یا خالی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من روز انتقال چندتا بطری آب خوردم ولی مثانه ام خیلی پر نبود از خانومی که تو اتاق عمل بود پرس ...

اصلا ربطی ندارد به انتقال خوبو بد فقط برا اینه که رحم داخل سونو راحتتر دیده شه مثل وقتایی که میری سونو شکمی میگن مثانت پر باشه