2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
میشی  از بس پروژسترون زدیم هورمونها بهم ریخته  ولی دروغ چرا از درد دارم به خودم میپیچم ش ...

آخی در این حد درد داری😢

فکر کنم کلا بعد از انتقال همینطوره چون من بیشتر مواقع قبلش دردی ندارم ولی الان خیلی زیاده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چند روز خوردین منم قطع کردم ولی مشکلی نداشتم یکی عوارض این قرص باعث کمبود کلسیم میشه 

من حدود چهل و پنج روز خوردم

پس این مدت قرص کلسیم میخورم که جبران بشه

ممنون عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدردکتر‌خوبی آنتی‌‌بیوتیک‌هاروبراچه‌مدت‌داد؟ من‌تواینترنت‌سرچ‌کردم چسبندگی‌بعدعمل‌..درمانش‌هورمو ...

آنتی بیوتیکها رو برای ۳ هفته داد

دکترم حیدری کهن هست، خیلی دکتر خوبیه... عملهاش رو هم کلینیک امید انجام میده

رفتم دو هفته پیش عارفی رو هم دیدم ولی به دلم ننشست، تند تند میخواست راه بندازه مزیض رو بره 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستای گلم، انشاءالله فردا انتقال جنین دارم، خیلی التماس دعا دارم      

الهی به سلامتی بری انتقال بدی عزیزم و پسر قشنگت تا همیشه کنارت بمونه❤💛💚🧡💜خدا پشت و پناهتون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من امپول روزی دوتا داشتم ولی گفتم شیاف بده گفت کمه روزی دوتا شیاف بزارم دوتاهم دوفاستون بخورم.اگه تا ...

روش دكتر ها با هم فرق داره ، دكتر  گفتم شياف و امپول را تركيبي ميده و من با دو روزي دو تا شياف و سه روز يبار امپول ، خدا رو شكر مثبت شدم و تا حالا مشكلي نبوده 

من حدود چهل و پنج روز خوردم پس این مدت قرص کلسیم میخورم که جبران بشه ممنون عزیزم

كاش همراهش قرص كلسيم ميخوردي عزيزم. دكتر من قرص سوپرا كل نوشت همراهش. بخور كه پس فردا كنجدت هم كلي از نيازهاشو از بدن تو تامين ميكنه😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم انشاالله فردا همه چیز برات به خوبی پیش بره خدای مهربون دلت رو شاد کنه به حق مولا علی و نی نی ت ...

ممنون مهربون، امروز ولادت حضرت معصومه هست، از خدا و حضرت معصومه میخام من و شما و تمام منتظرا انشاءالله به زودی صاحب فرزند سالم و صالح شیم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستان صبحتون بخیر 

من دارم میرم واسه انتقال ازتون خواهش میکنم از ته دل واسم دعا کنید 

ممنون از همگی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شکر خدا منم دیشب خیسوندم امروز می‌خوام بخورم میگم انجیر و میشه بعدها انتقال هم استفاده کرد؟؟

بله

اصلا بعد از انتقال به من کمک کرد چون نباید فشار بیاری به خودت....امروز روز ۱۱ انتقالمه و کماکان با انجیر مشکلی برای دفع ندارم خداروشکر.

سونو داپلر برا چی دادی؟ چه فرقی با واژینال داره؟ وقتی اومدی رویان هیستروسونوگرافی نشدی؟ عکس رنگی دا ...

برای تشخیص اینکه کیستی نداشته باشم  مخصوصا کیست آندوزیمتر نباشه من و داپلر فرستادن. دقیق تر بود خودم هم همچی رو میدیدم. همون اول ازم عکس رنگی گرفته بودن. کلا برای همه عکس رنگی رو می نویسن. 

خدایا شکرت
خب اشکالی نداره که فاصلش ۲۲ روزه من فکر کردم ۲۲ روز از ازمایش بتات گذشته و امروز اولین پریودت بوده.

اخه پریودیهام منظمه جالبه سر تایم پریود خودم پریود شدم اگه انتقال نمیدادم الان زمانش بود

خدایا شکرت

سلام سلام دوستان جان

ببخشید یه مدت نبودم، یه مشکل کوچیکی پیش اومده، داره درست میشه ولی باعث شده بود نتونم بیام اینجا

پسرم هم خیلی وروجک شده خواب روزش داره صفر میشه و کارهای خطرناک میکنه دائم باید چشمم بهش باشه 🙈🙈🙈🙈🙈

ان شاالله قسمتتون از این وروجکا 

بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ من که نه ولی بودن از دوستان خون ریزی داشتن تو هفته های بالا و با همین قطع انوکسا و تجویز پروژسترون خوب شدن

الان بهتری؟ 

كاش همراهش قرص كلسيم ميخوردي عزيزم. دكتر من قرص سوپرا كل نوشت همراهش. بخور كه پس فردا كنجدت هم كلي ا ...

قبل از انتقال مرتب کلسیم ، آهن میخوردم. وقتی تو سیکل رفتم فقط بعضی روزا خوردم. چون تعداد قرصام زیاد بود.

چه دکتر خوبی داری. بعضی دکترا اصلا از مکمل حرفی نمیزنن

من ویتامین و مکمل ها رو هر بار خودم میخرم.

به امید اون روز که کنجدامون از ماماناشون تغذیه میکنن