2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
شمام تو مام ای وی اف کردی؟ من شبی یکی ولی گفتن امپول پروژسترون از شنبه نزن من میخوام تا 12هفته بزنم

چندتا جنین شد برات تو مام 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شمام تو مام ای وی اف کردی؟ من شبی یکی ولی گفتن امپول پروژسترون از شنبه نزن من میخوام تا 12هفته بزنم

مشکل ناباروریتون چیبود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرهای‌خوبم‌میشه‌یه‌دکترخوب‌ودلسوز‌‌وکاربلد‌معرفی‌کنید میخام‌ازقزوین‌بیام‌..ازاول‌شروع‌کنم. لطفا ...

بیا دکتر فروتن . یا دکتر طاهری تو مام 

چندتا جنین شد برات تو مام 

9تا ما هر دوسالم بودیم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزم خداروشکر 😍 منم امروز روز نهم پریودم بود رفتم پیش دکتر دارو داد و  گفت پریود شدی بیا ...

به سلامتی عزیزم انشالله که انتقال میدی و گل پسری رو میاری و میمونه برات 😍😍😍.

من ملاتونین به تجویز خودم میخورم نگران نباش چیزی نیست.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

گلم مامان شدنت مبارک باشه.عزیزم به منم گفتن قطع کن اما من فعلا دارم میزنم با اینکه دیگه جای سالم ندارم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یعنی بر اثر عفونت هیدرو شده ؟دکتر نگفته باید چکار کنید ؟شما همسرتون هم دارو مصرف کرده ؟

گفت احتمالا از عفونت لوله ات درگیر شده .قراره بعد اینکه پانچر شدم لاپرا وهیسترو شم .نه همسرم حتی ازمایش هم نداده ببینم عفونت داره یانه .باید برم دکتر دیگه پماد کلتریمازول جوابگوم نیست

بچه ها بیبی 12انتقال زیرپنج دقیقه هاله بندازه قبوله؟جرات ندارم برم آز میترسم منفی باشه جزتنگی نفس هم ...

مبارکت باشه عزیز دلم .بله که مثبته. گوارای وجودت ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم مامان شدنت مبارک باشه.عزیزم به منم گفتن قطع کن اما من فعلا دارم میزنم با اینکه دیگه جای سالم ندا ...

بارانا توم مام بودی چند هفته ای؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
گلم مامان شدنت مبارک باشه.عزیزم به منم گفتن قطع کن اما من فعلا دارم میزنم با اینکه دیگه جای سالم ندا ...

بارانا توم تا 12 هفته میخوای بزنی؟ استرادیولتو چه جوری میخوری؟ شیافم میزاری؟

مبارکت باشه عزیز دلم .بله که مثبته. گوارای وجودت ❤❤❤❤

واااای توروخدا جدی میگید؟ من بیبی روپرت کردم اصلا رویاپردازی نکردم ازدیروز توحالت خلسه ام بخداباورنمیکنم من خیلی بدبختی کشیدم یعنی میشه خدابهم نظرکرده باشه؟یعنی تموم شد؟؟؟؟؟؟

دوستان تا حالا کسی این کار رو انجام داده یا میدونه که میشه جنین ۳ روزه فریز کرده رو در بیارن بزارن د ...

برای من ۳ روزه فریز کردن با نظر جنینین شناس قبل انتقال گذاشتن بلاست بشه تا حالا دو تا انتقال منفی داشتم

خدایا شکرت