2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شما چندبار میکرو وانتقال داشتی؟

من سه بار پانکر و سه بار انتقال..... 

هر پانکچر فقط به اندازه فرش جنین داشتم به فریز نمی‌رسید. بار سوم دو تا فریز موند که شکر خدا نیاز نشد و انتقالم + شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سلام استرادیول رو واسه چی میدن؟ 

برای نیاز بدن به هورمون استروژن میدن..... 

ضخامت دیواره رحمم بالا میبره..... 

کلا تو سیکل هورمون پروژسترون و استروژن بالا پایین میشه چون تو انتقال عملا این سیکل مصنوعی ایجاد میشه با دارو این هورمون وارد بدن میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون چرا استرادیول نایاب شده؟

من از داروخانه پرسیدم گفتن شرکتها دیگه تولید نمیکنن ،مواد اولیه ش وارد نمیشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من سه بار پانکر و سه بار انتقال.....  هر پانکچر فقط به اندازه فرش جنین داشتم به فریز نمی‌رسید. ...

خداراشکر منکه دفعه اول اصلا به انتقال فرش هم نرسید ایندفعه یه فرش انتقال دادم الان هم فریز به بسته ش هم ازبین رفت.شما اسپرم ازبیضه بود؟

یا رب العالمین
نه گفت با نسخه کامل تعداد محدود بده یه دکتر بنویسه چندتا نسخه داشته باش

آره باید به دکترم بگم بنویسه ببینم میتونم پیدا کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عه سری قبل هم یه روز از من جلوتر بودی😍 منم سه شنبه انتقال دادم

هفته اخر اسفند زیادبودیم اسمارایادم نیس فقط نازیلا رایادنه وچیکا که مثبت شدن.من یبار هم کنسل شد.

انشتلله ایندفعه هردومثبت میشیم

یا رب العالمین
بچه ها زنگ زدم دکترم جواب ندادن امروز هم خاموشه.ازدکتر لاهوتی پرسیدم فرتیل سی ام را بعد انتقال ادامه ...

من فرتیل سی ام میخورم و دکترعارفی گفت تا مثبت شدن جوابت ادامه بده بعد قطع کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هفته اخر اسفند زیادبودیم اسمارایادم نیس فقط نازیلا رایادنه وچیکا که مثبت شدن.من یبار هم کنسل شد. ان ...

مگه تو روز دوازده خونریزی نکردی؟ من و چیکا باهم تو یه روز انتقال دادیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام پونه ی قشنگم مبارکت باشه این حس قشنگ عزیزم ..انشاالله که سالم بغلش کنی..تروخدا تو این حس و حال ...

سلام ویهان جون... قربون محبتت💙 

خدارو قسم میدم به این لحظه که ناب ترین و شادترین حس زندگیم رو واسه اولین بار، تجربه کردم؛ نصیبت بشه این حال و احوال... و به زودی زود خدای بزرگ خودش دلتو شاد کنه و مامان بشی💙💙💙

منم تازه اول راهم.. چون بتام همش 100 بود و این کمی نگرانم میکنه.. هنو مونده تیتر بتای روز شنبه.. دعا کن برام خواهر

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
بچه ها یه سوال استرادیول رو واسه چی میدن؟

برای افزایش ضخامت آندومتر .داخل سیکل انتقال میدن

من فرتیل سی ام میخورم و دکترعارفی گفت تا مثبت شدن جوابت ادامه بده بعد قطع کن

منم دکتر ۳۰ تانوشته فکر کنم‌منظورش این بوده ادامه بدم حالا زنگ میزنم بهم بگه.ماماگفت ازدکتر بپرس اخه من اینقدر سوال داشتم تو اون حالت انتقال چی بپرسم حواسش هم پرت کنم  

یا رب العالمین
منم دکتر ۳۰ تانوشته فکر کنم‌منظورش این بوده ادامه بدم حالا زنگ میزنم بهم بگه.ماماگفت ازدکتر بپرس اخه ...

به امید خدا بخور

منم همین کارو میکنم😂

مبارکه عزیزم  دلت روشن انشالله به سلامتی زایمان کنی خدا نی نی سالم و صالح بهت بده ❤

چشم و دلت روشن گلم.. الهی آمین...

خدا قسمت همه منتظرا بکنه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...