2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
ااا واقعا؟ یه دکتر گفت بهم این واکسن فقط از طریق جفت منتقل میشه و اون زمان که تو زدی اصلا جفت وجود ن ...

نه گلم واکسن مایع بود پودری نیست و این که جنین باید مغز و چشم و اعصابش تشکیل شده باشه که سرخک یا سرخچه روش تاثیر بذاره ...برو با خیال راحت ۹ ماه لذت ببر...وقتی ۶ ماهگی تو دلی بردیش واسه واکسن mmr..امشب رو به خاطر بیار...

سلام دوستان

سوال دارم هرکی اطلاع داره راهنماییم کنه

من ازدیروزآمپولای آنوکساروشروع کردم واگ خدابخوادشنبه انتقال دارم

امروزتست کروناهم دادم منفی بود

سوالم اینه آیاآمپول آنوکسا تنگی نفس میاره؟اخه من ی کم احساس تنگی نفس میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه جالب سوال منم هس. من بادکش گرم انداختم دو بار (گفتن 14 بار یه روز درمیان انجام بدم واقدام هم ن ...

عزیزم چه جوری انجام میدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم با چندتا دکتر مشورت کن اگه نظرشون به سقط بود سقط کن خدای نکرده اکه مشکلی ...

هیچ کدوم دستور سقط نمیدن عزیزم میگن 1 درصد احتمال ناهنجاریه گفتن باید خودم تصمیم بگیرم دکتر امروز که تیر خلاص و زد و گفت سقط غیر قانونی باید انجام بدی ما حتی اجازه سقط نداریم

من سخت بدستش اوردم عزیزم نمیتونم ریسک کنم به خاطر یه درصد من میخوام به اون 99 درصده فکر کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ناهنجاریاش نابینایی و ناشنوایی که تو هیچ سونویی معلوم نمیشه میگه باید به دنیا بیاد بعد مشخص میشه یا ...

این حرفارو ول کن دختر خوب. مگه دکتر خداست؟ بسپار دست خودش. به اون نی نی خوشگل مدیونی اگه ذره ای به این حرفا توجه کنی و ناراحت بشی. چرا این دوران بی نهایت لذت بخشو که ارزوشو داشتی با چند درصد احتمال ناااااچیز زهرش می کنی به خودت؟ قووووووووول میدم بهت نی نی نازت هیچیش نیس عزیزم. ان شاالله صحیح و سالم دنیا میاریش و میشه نور چشمت و ی سرباز برا امام زمانش ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام نیلوفرم خوبی عزیزم من امروز مردمو زنده شدم به معنای واقعی  بیچاره عبدالهیان همش سعی میکن ...

عبدالهیان کلا آرامش محضه خیلی دوسش دارم

نیلدا به نی نی فکر کن گناه داره نبینم دیگه گریه کنی بعدا که بغلش میکنی میگی کاش به حرف بچه ها گوش کرده بودم برا چی اون چند روز گریه کردم

بهت قول میدم حالش خوبه اصلا این روزای خوبو با این چیزا خرابش نکن

اشکال نداره خودتو سرزنش نکن هرکس دیگه ام بود میرفت و مشورت میکرد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه گلم واکسن مایع بود پودری نیست و این که جنین باید مغز و چشم و اعصابش تشکیل شده باشه که سرخک یا سرخ ...

ببخشید میگم اما لقاحم احتمالا 1 تا 3 اردیبهشت بوده و 8 اردیبهشت این واکسن و زدم جفت از 6 هفته تشکیل میشه درسته؟ یعنی درست 3 هفته بعد از تزریق واکسنم

دلمو دارم به همینا خوش میکنم نازی جان مرسی قربونت برم الهی خیلی زود خبر بارداریتو بهمون بدی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم شما هم پی جی دی کردی 

اره گلم، مثل شما میخان یه گل پسر برام انتقال بدن، البته ما زوج مینور هستیم من درخواست pgd تعیین سلامت داده بودم، ولی خودشون تعیین جنسیت هم کردن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان سوال دارم هرکی اطلاع داره راهنماییم کنه من ازدیروزآمپولای آنوکساروشروع کردم واگ خدابخو ...

سلام عزیزم، من قبلا انوکسا زدم، ولی تنگی نفس نداشتم، انشاءالله زودتر برطرف شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
این حرفارو ول کن دختر خوب. مگه دکتر خداست؟ بسپار دست خودش. به اون نی نی خوشگل مدیونی اگه ذره ای به ا ...

مرسی آلا جونم به لطف شما دوستای خوبم حالم خیلی خیلی بهتر شده

قربونت برم سپردم به همونی که برام معجزه کرده و با این شرایط و مشکلاتم بهم بخشیدتش چشم دیگه ناراحتی نمیکنم

اره گلم، مثل شما میخان یه گل پسر برام انتقال بدن، البته ما زوج مینور هستیم من درخواست pgd تعیین سلام ...

انشالله به سلامتی چند تا جنین دارین چند روزه هستن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم پلی کیستیک هستم، قبلا متفورمین و لتزوزول خوردم بعد از 4 ماه باردار شدم، شوهرمم کم تحرکی اسپرم دا ...

جدی بار دار شدین؟

شوهرم دی اف ای بالا بود یادم نمیاد چند فک کنم ۳۰داروخورد چند ماه