2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست

[QUOTE=194160021]سلام دلارام جون ،بلا دور باشه انشالله ،وااای که این چند روز چقدر تو فکرت بودم ،حتی نمیشد تگت کرد ،عز ...[/QUOTE

سلام استاره جان خوبی؟ ممنون گلم. دکترم که تو شهر خودمونه میگفت طبیعی .ولی دکتری که اینجا تو بیمارستان رازی هست و میخواد عملم کنه رو نمیشناسم. باید فردا از پرستارا بپرسم ببینم فامیلش کیه. کلا بخاطر کرونایی بودنم فقط بیمارستان رازی عملم میکنه. دلیل فرستادنم به اینجا هم همین نزدیک بودن روز زایمانم و شرایطم بوده و اینکه انگار فقط اینجا زایمان کرونایی ها رو انجام میده وگرنه علایم شدید نداشتم. فقط بدن درد داشتم که اونم روز بعد کامل رفت دردش.

ان شاالله شما و بقیه دوستان خیلی زود باردار بشین و بارداری راحتی داشته باشین.

دوستای گلم ممنون از پیاماتون. ان شاالله هر کسی بارداره بسلامتی بچه هاشو بغل بگیره و هر کسی هم تو انتظاره خیلی زود مامان یک یا دوتا فسقلی شیطون بشه. و هیچ کدوم هم درگیر این کرونا نشین. ان شالله خدا هر چی میخواین بهتون بده. برا منم دعا کنین تو غربت حداقل زایمان راحتی داشته باشم و زود مرخص بشم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام چیکا جون خوبی من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوبار ...

بعدم گفت اجازه سقط برای این واکسن صادر نمیشه چون احتمال عارضه اش خیلی کمه میتونی اگه تمایل داری سقط غیر قانونی کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروهزار مرتبه شكر عزيزدلم خيلي مواظب خودتو ني ني باش❤️😍

حتما عزیزم 

بخدا باور نمیکنین وقتی تو راه سونو بودم که ببینم بچم زنده است یا نه به شوهرم گفت اگه اتفاقی براش افتاده باشه نمیخوام زنده بمونم .و واقعا نمیتونستم با خبر بدی روبرو بشم .خدا به دل همه مون رحم کنه به سلامتی این دوران رو پشت سر بذاریم .و همه اونایی که منتظرن به زودی دامنشون سبز شه .الهی آمین  یا رب العالمین💕💕💕 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام چیکا جون خوبی من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوبار ...

عزیزم حالا دیگه کاریه که شده.با نگرانی که چیزی درست نمیشه. مثبت فکر کن ان شاالله که چیزیش نمیشه. همون خدایی که این معجزه رو بهت داده خودشم مراقبش هست. بسپار به خدا عزیز دلم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

نگران نباش بسپار به خدایی که فرزندت رو بهت بخشیده

بی قراری حال نی نی رو بد میکنه ان شاء الله بخیر میگذره

توکل به خدا کن

بعدم گفت اجازه سقط برای این واکسن صادر نمیشه چون احتمال عارضه اش خیلی کمه میتونی اگه تمایل داری سقط ...

عزیزم اگه عارضه اش کمه چرا میخوای سقط کنی؟؟؟امیدت به خدا باشه دوست خوبم .کسی که تو ناباوری بهت هدیه قشنگش رو داده خودش هم مواظبشه. بعدشم این قد سونو و آزمایش پیش روت هست که اگه کوچکترین مشکلی باشه نشون میده .امیدت رو از دست نده نازنین 💕💕💕

عزیزم حالا دیگه کاریه که شده.با نگرانی که چیزی درست نمیشه. مثبت فکر کن ان شاالله که چیزیش نمیشه. همو ...

میگم این همه سال نداد حالا که معجزه اشو نشونم داد اونم اینجوری که من نمیتونم از این روزای قشنگ بارداریم لذت ببرم و باید تا به دنیا اومدنش صبر کنم و همش مثبت فکر کنم که چی در انتظارشه نمیدونم این چه امتحان سختیه دلارام جون من اصلا قوی نیستم 

ایشالله که زودتر خوب بشی و پسر خوشگلتو به سلامتی به دنیا بیاری برام خیلی دعا کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اگه عارضه اش کمه چرا میخوای سقط کنی؟؟؟امیدت به خدا باشه دوست خوبم .کسی که تو ناباوری بهت هدیه ...

ناهنجاریاش نابینایی و ناشنوایی که تو هیچ سونویی معلوم نمیشه میگه باید به دنیا بیاد بعد مشخص میشه یا ممکنه بعد تولد دچار تشنج بشه

نمیدونم حکمت این هدیه قشنگ و 9 ماه این عذاب و به دوش کشیدن چیه دارم دیوونه میشم نگرانشم نمیدونم چی در انتظارشه

نگران نباش بسپار به خدایی که فرزندت رو بهت بخشیده  بی قراری حال نی نی رو بد میکنه ان شاء الله ...

چاره ای جز صبر ندارم عطیه جان 

امیدم تنها به خودشه اما امتحان سختیه 

ناهنجاریاش نابینایی و ناشنوایی که تو هیچ سونویی معلوم نمیشه میگه باید به دنیا بیاد بعد مشخص میشه یا ...

عزیز دلم 

خدا بزرگه .نا امید نباش دوستم .حتما حتما با چند پزشک مشورت کن .اگه ریسکش کمه دلت رو بسپار به خدا. و با آغوش باز پذیرای معجزه زندگیت باش 

اعصابم خورد شد تو رو خدا ناراحت نباش خدایی که معجزشو بهت نشون داده نی نی رو برات نگه میداره عزیزم برو پیش چندتا دکتر مگه میشه به این راحتی نظر داد و تصمیم گرفت حتما چندتا دکتر خوب برو ببین اونا چی میگن و نظرشون چیه. انشالله که خدا بهت آرامش بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اعصابم خورد شد تو رو خدا ناراحت نباش خدایی که معجزشو بهت نشون داده نی نی رو برات نگه میداره عزیزم بر ...

سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و 400 زن حامله بودن نزدیک 90 درصدشون بچه های سالم به دنیا اوردن 4درصد خودشون سقط کردن از ترس ناهنجاری و 5 درصدم سقط شده بچه هاشون که حالا تو هفته های متفاوت 1 درصد هم که شامل کلا 2 نوزاد میشده با این ناهنجاری متولد شدن

من اون مقاله رو بالای 100 بار خوندم و همه جاشو حفظم اما میگم اگه من جزو همین 1 درصد باشم بعد هرگز خودمو بابت این حماقت میبخشم؟ 

اسم معجزه میاد اشکام لبریز میشه بعد 3 سال با این همه مشکل حامله شدم اونم درست بعد تزریق واکسن