2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
سارا جان یه سوال .همسرم 4ماه مکمل خورده دیگه خسته شده ازقرص خوردن .یه مدت نخوره وضعیتش بد میشه؟

فدات شم درک میکنم واقعا آدم خسته میشه والا چیزی که من شنیدم میگن اثر داروها از زمانی که مصرف میکنه سه ماه بعد خودشو نشون میده حالا میخوای یه دو هفته استراحت بده دوباره بخوره. منم حدود ۲۰ روز نخورد دوباره که وارد سیکل شدم اونم شروع کرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ملاتونين براي كيفيت تخمك هم موثره تو اون ليستي كه براي كيفيت تخمك براتون فرستادم اسپرين ٨٠ هم بود د ...

چی بگم آدم گیج میشه هرجا یچی نوشته ، حالا من تهیه اش کردم ، میذارمش تا وقتی نوبت دکترم شد ، با دکتر هم مشورت کنم ، dhea رو که اصلا پیدا نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه نخور. البته دلارام خورده بود تا مثبت شدنش اما میگن دیگه نخورید

اره ماما بهم گفت از دکتر بپرس اینقدر دارو داشتم وسوال داشتم که نصفشو یادم رفت دکترهم دودقیقه انتقال میده ومیره

یا رب العالمین
فدات شم درک میکنم واقعا آدم خسته میشه والا چیزی که من شنیدم میگن اثر داروها از زمانی که مصرف میکنه س ...

فعلا فقط اسپریژن میخوره .اونیکی داروهاش تموم شده گفت نمیخورم دیگه .یکم نگرانم نکنه dfi باز افزایش پیدا کنه.خدا کمکم کنه زودتر وارد سیگل بشم .مرسی سارا جان جواب دادی

عزيزم من يك هفته مونده به انتقال ٨.٢ بود ، استراديول را بكن ٤ تا و ترجيحا خارجي شو تهيه كن و &n ...

اره استرادیول رو گفت ۴ تا بخور انوکسا از امروز داده با یه امپول استرادیول داده این پودر برای چیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سارا جان یه سوال .همسرم 4ماه مکمل خورده دیگه خسته شده ازقرص خوردن .یه مدت نخوره وضعیتش بد میشه؟

عزیزم ببخشید که من نظرم رو میگم ولی اگر قراره به زودی وارد سیکل بشید اصلا تا روز لقاح داروهاش رو قطع نکنه ،چون فرآیند اسپرم سازی بین ۷۵ تا ۹۰ روز زمان میبره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم من يك هفته مونده به انتقال ٨.٢ بود ، استراديول را بكن ٤ تا و ترجيحا خارجي شو تهيه كن و &n ...

این پودر رو چقدر بخورم 

کاربر berenjak هم مثل شما بود روز 14 ضخامتش 6/5 بود دکترش داروهاشو اضافه کرده بود گفته بود اکه صخامت ...

اره خدا کنه تا ۲۳ بره بالا ولی دکتر گفت نگران نباش

خانما فرتیل سی ام را بعد انتقال ادامه بدم؟اخه میگن برا بارداری خوب نیس

هرکسی یه چیزی میگه ،دکتر من که شهرستانه میگه بعد از انتقال هم بخورید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها شما در طول دوران بارداری اصلا فست فود نخوردین؟ وای من نمیتونم غذا بپزم امشب فیله استریپی سفار ...

چون چرب میشن و نمکی .بهتره کمتر مصرف بشه.عزیزم من بخاطر فشار خون بیشتر میترسم.

😉