2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043867 بازدید | 684348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ، من تازه دکتر فرستادمون برای انجام میکرو ، یک ماه دیگه نوبتم میشه مورفو همسرم صفر و یک ذ ...

انشالله ک مثبت میشی 

من قبل تخمکک کشی شوهرم رف پیش دکتر گفتیم که.  نوبت میکرو دازیم ی دارویی قوی براش بنویسین

براش امپول زیر جلدی نوشتن  

شما مثبت شديد ديگه ؟ 

راستی سیلویا من یسری مقالات رو خوندم ، درباره ملاتونین ، مقایسه کرده بود با آ اس آ ،نوشته بود آ اس آ برای قبل کاشت تاثیر بهتری داری ، یجورایی نوشته بود ملاتونین خوب نیست آ اس آ بهتره ، اما برای آقایون خوبه که مصرف کنن کیفیت اسپرمو بیشتر میکنه

انشالله ک مثبت میشی  من قبل تخمکک کشی شوهرم رف پیش دکتر گفتیم که.  نوبت میکرو دازیم ی دار ...

دکتر شوهر من نه ، تا مورفوش از صفر شد صفرو یک ، دیگه هیچ دارویی نداد گفت برید دکتر زنان برای میکرو ، من خودم اینجا تحقیق کردم یسری داروها براش خریدم

من الان تو نت خوندم زولادكس را به اونايي ميدن كه مشكل اندومتريوز دارن يا عملش را انجام دادن  پ ...

مرسی عزیزم

سه تا زودلادکس زدید تا چندوقت پریود نشدید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بله گفت دوتاجنینbc فکر کنم کیفیتشون پایین اومده اخه aو b بودن

مبارک باشه

دیگه ذهنتو آزادِ آزاد کن 

انشالله خیره

از بسته ی بعدی برات انتقال دادن؟ ۳روزه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راستی سیلویا من یسری مقالات رو خوندم ، درباره ملاتونین ، مقایسه کرده بود با آ اس آ ،نوشته بود آ اس آ ...

ملاتونين براي كيفيت تخمك هم موثره

تو اون ليستي كه براي كيفيت تخمك براتون فرستادم اسپرين ٨٠ هم بود ديگه  اين مقاله رو بخونيد 👇 روي dhea و ملاتونين تاكيد كرده 👇

https://glenvillenutrition.ie/supplements-to-support-egg-quality/

مرسی عزیزم سه تا زودلادکس زدید تا چندوقت پریود نشدید؟

از سه ماه قبل انتقال زولادكس زدم اخري را ٢٠ فروردين زدم انتقالم ١٨ ارديبهشت بود ، پريودم از بعد از تزريق اولين زولادكس قطع شد بدون اينكه پريود بشم انتقال دادم

امپول زیرجلدی دارم خودم میزنم دور ناف(آنوکساپارین) علائم تکرر ادرار شدید سینه درد کمر درد حالت ت ...

عزیزم انوسا یخچالیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810