2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست
دوستان خواهش میکنم اگر کسی در مورد روش ivm اطلاعی داره بهم بگه. خواهش میکنمممم😭

عریزم اینجا اکثرا با روش میکرو نتیجه گرفتن .حتی آی وی اف هم فکر نکنم دیگه کسی انجام بده .چرا به شما پیشنهاد ivm دادن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من روز دهم انتقالم دیروز صبح بی بی زدم منفی شد حالم گرفته شد اوایل انتقال گرفتگی زیر شکم وسفتی سینه داشتم ولی الان هیچ علامتی ندارم من ۲۰سالمه فک میکردم برا اولین بار مثبت میشم ۳تا بلاست انتقال دادم  

ا‍ز مهربون خبر ندارین کجاس نمی تونم تک بکنمش @مهربان_21    

سلام عزیز دلم خوبی؟ الهی قربونت برم ببخشید واقعا سرم شلوغ بود الان اومدم سایت. 

الحمدلله خوبم شکر, الانم هی پی درمان ایمنی هستم آپکا

مهربون حالش خوبه خداروشکر. چند روز پیش باهاش حرف زدم @مهربون21 ‍  آره منم امتحان کردم ...

سلام قربونت برم ممنون😍😍😍دست گلت دردنکنه. 

نمیدونم شاید چون سایت نمیمودم این روزادرگیربودم, الان وقت کردم. راستی دکتررومیرم بهش بگم سرم رو

من اولی هم ندارم قربونت  😔

عزیزم این چند روز فکر میکردم شما و تمنا بچه دارید😢

انشالله همین دفعه هدیه ات رو از خدا میگیری

به امید مادر شدنت👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام قربونت برم ممنون😍😍😍دست گلت دردنکنه.  نمیدونم شاید چون سایت نمیمودم این روزادرگیربودم, ...

سلام عزیزم

کار خوبی میکنی که اگه نیاز داشته باشی زودتر اقدام کنی 😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دخترا خوبین من همه گرم خوردن ها رو رعایت میکنم اما رو زبونم سفیدی هسش ممکن هست از رفلاکس معده باشه میترسم ،دو نوبت از تزریق لنفو مونده بعد هم میرم انتقال هفته آینده هم قرار خراش رحم دارم اما این سفیدی زبون و رفلاکس نگرانم کرده کسی راه حلی داره؟؟؟؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام ابجیا  وسوسه شدم باز بی بی چک زدم امروز روز ۱۱ انتقالمه جنین بلاست. بعد چهل دقیقه بی بی ...

مبارکه شک نکن مثبتی ..با کدوم دکتر انتقال دادی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام بچه ها من اومدم برا انتقال جنین شناس میگه یه نی جنینارا دیروز ازفریز خارج کردیم رشد نکردن یه نی ...

انشاالله نتیجه مثبت بگیری گلم نگران نباش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏