2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
فدات بشم قربونت 💋خدا کنه

قربون خدا، وقتي وقتش بشه پشت سر هم سوپرايزت ميكنه😍 فقط توكل كن به خودش، منتظر خبراي خوبتم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره عزيزم رفتم، خداروشكر همه چي خوب بود😍 مرسي كه به يادم بودي عزيزم🌷

ای جونم خدا رو شکر انشالله بارداری راحتی داشته باشی. چندتا نی نی بودن 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، ببین گلم تا وقتی زیر نظر دکتر کاری رو انجام میدی اصلا نترس، شک هم نکن 😉 😉 😉 

سلام زینبی جون خوبی عزیزم ی سوال خواهرشوهرم ازمایش سلفری انجام داده فتال فرکشن (ببخشید انگلیسیش یادم نی)۱۶درصده از دو تا دکتر سوال کرده یکی گفته باید امنیو سنتز بشه دوباره ی دکتر دیگه گفته بچت رشدش کمه به نظر شما این عدد چطوره؟!

آره عزيزم رفتم، خداروشكر همه چي خوب بود😍 مرسي كه به يادم بودي عزيزم🌷

جاااااان جااان...الهییی شکرررر عزیزم ❤❤😍😍🤗🤗انشالله قلب قشنگش۱۲۰سال برات مثل ساعت بزنه ❤❤😍😍🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزيزمي مرسي مهربووون😍😍 مطب باز بود خداروشكر انشاالله به زودي خبراي خوب بهم ميدي، آمين🤲🏻🌷

قربونت عزیزم😘 ،انشالله 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
این بی بی چک روز هشتم انتقالمه بعد از نیم ساعت اینطوری شد...البته من فک میکنم بخاطر اینکه بیشتر ادرا ...

مبارکه عزیزم مثبته اگه باردار نبودی هفت قطره که هیچی ۷۰ تا هم میریختی یه خط مینداخت😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ای جونم خدا رو شکر انشالله بارداری راحتی داشته باشی. چندتا نی نی بودن 😍😍😍

مرسي سارا جونم، يدونه بود😅 قول داده بودم اون لحظه فقط دعاتون كنم و به قولم عمل كردم، منتظر خبراي خوبتم😍😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
جاااااان جااان...الهییی شکرررر عزیزم ❤❤😍😍🤗🤗انشالله قلب قشنگش۱۲۰سال برات مثل ساعت بزنه ❤❤😍😍🤗🤗

فدات عزيز دلم😍😍 ان شاالله ايندفعه بياي خوشحالم كني، انرژي مثبت♥️♥️

نپرسیدی از دکتر اسرافیلی واسه آی یو آی؟

زنگ زدم عرفان‌گفت iui تعیین جنسیت نداریم . الان واقعا نمیدونم کجا برم . راستی همکار همسرم ، آزمایش داده بود اونم مثل همسر من بود مورفولوژی صفر و تحرک خیلی کم . ۸ ساله که بچه ندارن . گفته بود رفتم دکتر اورولوژ فقط ویتامین c , e و قرص ایکس اید رو نوشته و رژیم گرمیجات . الان خدارو شکر خانومش بارداره دوقلو  . البته ایکس اید رو دو دوره خورده . گفتم داروهای خانومشم‌ میپرسیدی گفت روم نمیشه زشته . حالا نمیدونم ivf بوده یا نه ‌ این شوهر منم نمیپرسه میگه بنده خدا یه درد و دل کرده . زشت بوده گیر بدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسي سارا جونم، يدونه بود😅 قول داده بودم اون لحظه فقط دعاتون كنم و به قولم عمل كردم، منتظر خبراي خو ...

ای جان دل. خاله فداش. خدا حفظش کنه چشم و دلت روشن. مرسی قربونت برم واقعا ممنونم که به یادمون بودی انشالله😍😍😍

نه گلم باردار نیستم .خدا دخترت رو حفظ کنه عزیزم .شما مشکل مورفولوژی دارید یا تعداد ؟

مرسی عزیزم . مورفولوژی و حرکت داغونه . نمیدونم چجوری دخترمو باردار شدم اون موقع . آمپول بدنسازی قبل ازدواج خیلی استفاده کرده  .۱۰ ساله که هیچ دارو یا مکمل بدنسازی استفاده نکرده ولی آزمایشش خوب نبود . 

زنگ زدم عرفان‌گفت iui تعیین جنسیت نداریم . الان واقعا نمیدونم کجا برم . راستی همکار همسرم ، آزمایش د ...

اه احتمالا آی وی اف بوده نپرسیده کجا رفته دکتر؟ اشکال نداره قشنگ تحقیق کن که الکی وقتتو پولت نره. من اینسری یه دکتر اسرافیلی گفتم واسه ایکس اید گفت واسه خانوما بهتره ولی چیکا جون گفته بود ایشون اینو برای همسرشون گفته بوده که اینگاری تاثییر هم داشته. برا همسرم گفت اسپریژن روزی دوتا بخوره منم گفتم قبلا خورده ۴ دوره گفت اشکال نداره بازم بخوره خوبه منم دیگه نگرفتم ایکس اید رو. الان ال کارنتین. ای. دی. سی و اسپریژن و کیوتن. سلنیوم. فولیک اسید. ال آرژنین میدم بهش انشالله فرجی بشه.

اه احتمالا آی وی اف بوده نپرسیده کجا رفته دکتر؟ اشکال نداره قشنگ تحقیق کن که الکی وقتتو پولت نره. من ...

انشالله عزیزم که این سری دامنت سبز میشه . آره چیکا جونم‌گفت که همسرم استفاده کرده . همکارش گفته بود که آزمایشم بعد مصرف این دارو خیلی بهتر شده . گه گفته نگیر پس حتما صلاح دونسته . مواطب باش ویتامین D بدنش زیاد نشه . مسمومیت میاره