2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست
۵روزه چی بگم خدا کنه واقعا هاله باشه با چشم که به زور میشه دید  دیروزم همینطور وحشتناک کم رنگ& ...

عزیزم مبارکه.قشنگ مشخصه که مثبته. انشاالله با یه بتای خوب هم دلت شادتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم خدا کنجدارو حفظ کنه.ایشالا ماهم مادر بشیم.چند سالتونه اگه دوس دارید ج بدید

عزیز دلم من ی پسر دارم..۶سالشه..۷سال پیش میکرو کردم..خداروشکر بار اول مثبت شدم..الانم رفتم برا جنین فریزهام..بس ک پسرم اصرار کرد..وگرنه اصلااا قصد نداشتم دوباره برم...بازم توکل ب خداااا..هرچی خیر و مصلحت خداست 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیز دلم من ی پسر دارم..۶سالشه..۷سال پیش میکرو کردم..خداروشکر بار اول مثبت شدم..الانم رفتم برا جنین ...

عزییییزم راس میگی خوب کاری کردی .ای جانم ایشالا که خدا بهت ببخشه.و اینکه یه خواهر یا برادر سالم به پسر گلت بده.آااامین.

عزییییزم راس میگی خوب کاری کردی .ای جانم ایشالا که خدا بهت ببخشه.و اینکه یه خواهر یا برادر سالم به پ ...

مرسیییی عزیز مهربوونممم...الهییی آمین😍😍🤗🤗❤

مرسی از دعای قشنگت..الهیییی صد برابرش ب خودت برگرده و اینبار طعم شیرین مادر شدن رو بچشی ب حق فاطمه زهرا 🙏🙏😍😍

سلام دوستان کسایی که مرکز مام رفتن اولین جلسه که برای ویزیت رفتید و دکتر آزمایش اسپرم نوشت همون روز انجام شد یا باید از آزمایشگاه مرکز جدا نوبت گرفت؟؟

اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید

مبارکت باشه انشاالله به سلامتی  عزیزم شما مشکلتون چیه

مرسی گلم مورفولوژی و تحرک صفر ،تعداد هم ثابت نبود ،گاها زیر یک میلیون و گاها بالای بیست میلیون ،البته بعد از آزمایشش پروسس تحرک از حالت صفر خارج میشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسیییی عزیز مهربوونممم...الهییی آمین😍😍🤗🤗❤ مرسی از دعای قشنگت..الهیییی صد برابرش ب خودت برگرده ...

قربون تو برم من ۸ساله منتظرم.خیلی دعام کن. انرژی مثبت منتقل میکنی خیلی خوبین شما .انشاالله ممنون از دعای قشنگت

سلام دوستان کسایی که مرکز مام رفتن اولین جلسه که برای ویزیت رفتید و دکتر آزمایش اسپرم نوشت همون روز ...

عزیزم مابار اول که رفتیم بدون نوبت ازمایش دادیم ولی برا ازمایش دوم گفتن باید نوبت بگیرید .دیگه نمیدونم‌ .میخوای زنگ بزن بپرس

قربون تو برم من ۸ساله منتظرم.خیلی دعام کن. انرژی مثبت منتقل میکنی خیلی خوبین شما .انشاالله ممنون از ...

عزیز دلمممم..منم بعد از هفت سال خدا بهم نظر کرد...خدا خیلی بزرگه...خیلی مهربوونههه..بسپار ب خودش..مطمئن باش برات کم نمیذارع....سوره یس خ بخون..انشالله ک چهارشنبه خدا دل شما رو هم شااد میکنههه❤❤🙏🙏😍🤗🤗

خوش بحالت تمنا جون  خدا برات حفظش کنه عزیز دلم 🥰

مرسی عزیز مهربوونممم..شما ک با این بی بی چک خوشگلللتتتت چرااا نا امیدییی😍😍😍😍😍😍😍

مامان شدیییی عزیزززم هنوزم باور ندارییی❤❤😍😍😍😋😋