2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست
آره عزیزم دقیقا درست میگی برا کاهش درده👏👏👏 منظورم از درک نشدن همین بود ک این مسئله رو نمیدونن م ...

عزیزم میشه بگی شما چندسال جلوگیری داشتید 

و الان چند سالتونه؟

خودتونو سرزنش نکن بلاخره بچه دار میشید همسرت مرد عاقل و عاشقی بوده که فوری از زنش بچه نخواسته

همسر منم مثل همسر شماس و من خیلی این رفتارشو دوس دارم

عوضش چندسال دونفری حال کردید

شرایطمون مثل همه .منم سه بار پانکچر و دوبار انتقال داشتم .شما کدوم مرکزی .مشکلتون چیه ؟

شما الان بارداری؟من بار اول با دکتر قوامی بیمارستان بهمن،بار دوم با دکتر طرازی بیمارستان ابان،و این دفعه سوم با دکتر آقا حسینی کلینیک باروری امید

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایطمون مثل همه .منم سه بار پانکچر و دوبار انتقال داشتم .شما کدوم مرکزی .مشکلتون چیه ؟

من قبلا هم گفتم مشکل ایمنی دارم که مانع بارداری شده و الان تحت نظرم

بله بلاست بودن نه خواهر خطای بیبی چک زمانیه که هاله محو داشته باشه نه مثل برف سفید باشه.۱۴ تا ولی چ ...

عزیزم خودم هم سختم هست که بخوام به کسی اینو بگم چون مطمعنا خودتون هم بهش فکر کردید و بهترین تصمیمو گرفتید  اما شما بعد از اینهمه تلاش و انتقال ناموفق و داشتن ماشالا اینهمه جنین چرا رحم اجاره ای نمیگیرید

جدی میگی؟ اتفاقا چند بار میخاستم ازت بپرسم  من این سه چهار روز به کل ناامید بودم امروز ک با ما ...

آره گلم .بار اول هر علایمی که فکر کنی داشتم .سر گیجه .تهوع .ضعف مداوم .جوری که خودم باورم شده بود مثبتم 

دفعه دوم هم روز ۵ و ۶ چنان رحمم تیر کشید که گفتم جنین داره لانه گزینی میکنی 

به داشتن علایم نیست عزیزم .چند روز بیشتر به آزمایش نمونده .انشالله که اون موقع با یه بتای تپل سوپرایز میشی و ما رو هم خوشحال میکنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما الان بارداری؟من بار اول با دکتر قوامی بیمارستان بهمن،بار دوم با دکتر طرازی بیمارستان ابان،و این ...

نه متاسفانه هر دو انتقال منفی شد .شما هر سری جنین تشکیل شد ؟من بار دوم جنین تشکیل نشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من قبلا هم گفتم مشکل ایمنی دارم که مانع بارداری شده و الان تحت نظرم

آزمایش دادی ؟،دکتر چه دارویی برات در نظر گرفته ؟

بچه ها من خیلی سوال میکنم  ساق پام دیشب و امشب درد داره  ادرارم هم ببخشید گرمه  ای ...

بدنت گرم نشده؟ من بدنم داغ میشد اما زیاد گرمم نبود گاهی سردمم میشد الانم هم تقریبا همونجورم

به ادرار توجه نکردم از امشب توجه میکنم

عزیزم میشه بگی شما چندسال جلوگیری داشتید  و الان چند سالتونه؟ خودتونو سرزنش نکن بلاخره بچه دا ...

نه عزیزم من اون موقع که داشتم با نغمه ۹۹ حرف میزدم نغمه گفت همسرش تا چند سال اول بچه نمیخواسته 

مرسی گلم انشالله خدا نی نی (های) نازتو حفظ کنه.

امید بخدا بقول شما بالاخره بچه دار میشیم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه متاسفانه هر دو انتقال منفی شد .شما هر سری جنین تشکیل شد ؟من بار دوم جنین تشکیل نشد

انشالله به زودی مامان میشی عزیزم، بله هر سری تشکیل شده اما انتقال ناموفق داشتم