2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044137 بازدید | 684361 پست
مگه اون یکی دارو اسم چیه؟  فرتیل اید که 1200 من همسرم فرتیل اید خورد جواب نداد برای ما انشاءالل ...

دکترگف حداقل بایدسه ماه مصرف بشه عزیزم،خودشم گف که برایسری ادمهاتاثییرنداره،ولی گفت اگه تاثیبرکنه تادوماه بعدپایان داروتاثیرش باقی میمونه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه عزیزم ولی خیلیا شدن من مشکلم شوهرمه ولی ایمنی چیزی نیست که  من اون زمان نمیدونستم ایمنی بالا ...

ممنون از جوابت،سه بار پانکچر و دو بار انتقال، بنظرت وقتی جنین تشکیل شده معنیش این نیست که هم اسپرم خوب بوده و هم تخمک؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️  من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفی ...

سلام عزیزم انشالله که این بار مامان میشی. بازم خدا رو شکر که ۵ تا جنین برات تشکیل شده چون کیست آندومتریوز یه جوریه که تخمک و جنین کم میده. ولی آنا جون خودش کیست آندو داشته زینبی هم با اولین انتقال و بدونه عمل. نیلدا جون طبیعی باردار شده که حتی بهش گفته بودن عمل بشه. دوستمون آفتاب جون دوقلو بارداره. از رحمت خدا نا امید نشو. ولی سعی کن اینسری همه چیزت رو چک کنی هم رحم هم آزمایشای ایمنی انعقادیت. انشالله برمیگردی به روزای شاد زندگیت. راستی آمپولای پانکچرت چیا بود؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مگه خانم زینبی از کجا اطلاع داره ک میگی ازاون بپرسم

پزشک هست عزیزم

سوالت رو بپرس جواب میده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم دکتر زرنانی گفتن پردنیزلون و هیدروکسی رو قبل انتقال قطع کنید یا قطع نکنید؟؟

دکتر زرنانی گفتن یه هفته قبل از انتقال قطع کن و به محض مثبت شدن شروع کن،اما دکتر آقا حسینی گفتن قطع نکن حتی زمان انتقال 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
میشه توضیح بدی چرا تاثیر نداشت  یعنی اپکات بالا نرفت؟ یعنی حامله نشدی؟

عزیزم شاید ایشون دیر به دیر سر بزنن به تاپیک .به همین دليل من جواب میدم احتمالا عدد آپکا بالا نرفت چون این دوستمون ۳ قلو باردار شد و چند وقت پیش زایمان کرد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آقا دردات به جونم😅😅 الان از اون مواقعیه که دوست دارم از این دردا داشته باشم😉😉

عزیز من چرا دنبال علایم میگردی .من هر دو انتقالم علایم داشتم ولی چی شد .هیچ نتیجه منفی .انشالله که شما از اون دسته مامان های بی علامتی .خودت رو درگیر علایم نکن فرزی جونم  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون از جوابت،سه بار پانکچر و دو بار انتقال، بنظرت وقتی جنین تشکیل شده معنیش این نیست که هم اسپرم خ ...

شرایطمون مثل همه .منم سه بار پانکچر و دوبار انتقال داشتم .شما کدوم مرکزی .مشکلتون چیه ؟

دوستانی که پردنیزولون داشتین همه یکهفته قبل انتقال قطع کردین؟ کسی بوده بدون قطع موقع انتقال هم خورده ...

بله عزیزم‌ من دارم و قطع نکردم باید ادامه بدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیز من چرا دنبال علایم میگردی .من هر دو انتقالم علایم داشتم ولی چی شد .هیچ نتیجه منفی .انشالله که ش ...

جدی میگی؟ اتفاقا چند بار میخاستم ازت بپرسم 

من این سه چهار روز به کل ناامید بودم امروز ک با مامانم یکمی درموردش حرف زدم بهترشدم 

مرسی عزیزم.

واقعا نمیدونستم انتقال این همه فشار روحی و روانی داره. 

باشه دیگه بهش فکرنمیکنم واقعا به ضررمه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستانی که پردنیزولون داشتین همه یکهفته قبل انتقال قطع کردین؟ کسی بوده بدون قطع موقع انتقال هم خورده ...

منم قطع نکردم نازنین جون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻