2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
منم ديروز انجام دادم، گفت برطبق سونو انتي، سن جنين رو حساب ميکنيم، ديروز 16 هفته و 2 روز بودم. هزين ...

اره عزيزم به منم همينو گفت من ١٦ هفته و ١ روز بودم. واااااي ستاره جون وقتي قيمتو ديدم شوكه شده بودم براي منم همينقدر شد😐😐😐😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اييييينكه قشششنگ مشخصه ننه كجاش توهمه اخه😍😍😍😍😍😍خداااايااااا مباركه💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

وا چیکا جدی میگم بخدا 

خیلی کمرنگ 

یعنی حقیقتش من اصلا امیدوار نشدم چرا دروغ بگم 

ولی خب نا امیدم نیستم 

فدای تو انقد تو انرژی مثبتی حالا بی بی رو ول کن قربونت فقط برام دعا کن خوش قلب 

وا چیکا جدی میگم بخدا  خیلی کمرنگ  یعنی حقیقتش من اصلا امیدوار نشدم چرا دروغ بگم  ...

بيا برو ببييييينم گيساتو بكشم خوبه؟ خيلي برات خوشحالم قربونت برم الهي اينبار همه چي عاااالي عاااالي برات بگذره فداتشم😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
چيکا جوون تيکر بارداري بذار ديگه،😍😍

چندبار گذاشتم برداشتم نميدونم چرا يجوري ميشم☹️😞ميگم شماهم زير دلت سفت و شل ميشه نگرانم يه موقع سفته يه موقع شل ميشه نميدونم اينو ديگه كجاي دلم بذارم😐

خداياشكرت....❤️ 
بيا برو ببييييينم گيساتو بكشم خوبه؟ خيلي برات خوشحالم قربونت برم الهي اينبار همه چي عاااالي عاااالي ...

جدی داری میگی؟🥰

ببخشیدا چیکا جون ولی حس میکنم منو دست انداختی🤣🤣🤣🤣

ولی برام دعا کن با دل پاکت

خدا رحمش بیاد بهمون از استرس هیچ کاری نمیتونم کنم دور خودم می چرخم

لامصب یه ذره روشن بود دلم آروم میگرفت

جدی داری میگی؟🥰 ببخشیدا چیکا جون ولی حس میکنم منو دست انداختی🤣🤣🤣🤣 ولی برام دعا کن با دل پاکت ...

چرا دست بندازم اخه😒😒مگه بي بي مرض داره الكي مثبت بشه😒من كه مطمئنم ننه شدي تموم شده💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
چندبار گذاشتم برداشتم نميدونم چرا يجوري ميشم☹️😞ميگم شماهم زير دلت سفت و شل ميشه نگرانم يه موقع سفته ...

واسه منم دقيقا همينجوريه، يه روز شل شل ميشه، پيش خودم ميگم واي نکنه کيسه آبم پاره شده، روز بعد سفت ميشه.

واي خدايا، دوست دارم زمان بگذره و سريع برم زايمان کنم.

واسه منم دقيقا همينجوريه، يه روز شل شل ميشه، پيش خودم ميگم واي نکنه کيسه آبم پاره شده، روز بعد سفت م ...

من توهم انقباض دارم😢😢نميدونم فقط براي من نميگذره روزا يا براي شماهم همينجوريه☹️☹️انشالله به خيرو خوشي بگذره فقط 

خداياشكرت....❤️