2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044525 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده باشي مهربونم اره عزيزدلم بلاست بودن. من منتظر خبراي خوب شماها هستم😍😍

شما علایمت چی بود دوست خوبم؟ اصلا لک لانه گزینی رو دیدی؟

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
من جنینام فریز بودن از پتج تا دوتاش خوب بودن که گذاشتن برام پناه برخدا🙏🏼☺️

منم جنينام فريز بودن فداتشم الهي كه بهترينا براتون رقم بخوره همگي در كنار هم راجب بارداريمون و ني نيامون صحبت كنيم لذت ببريم اين موقع هستش كه ادم از ته دلش خوشحاله چون ميدونه اونايي كه مثل خودش سختي كشيدن بالاخره جوابشو گرفتن اونموقع حس بارداري هزار برابر براي ادم شيرين تره الهي به حق امام زمان همه ي بچه ها منتظر تاپيك حاجت روا بشن❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام منم امروز 9 انتقالمه💙 5خرداد انتقال دادم.. از روز جهارم پنجم همش دردای پریودی دارم.. خیلی میت ...

قربونت برم طبیعیه عزیزم..نگران نباشش

بسپار ب خداااا 

انشاالله خودش برات بهترینها رو کنار گذاشته 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
شما علایمت چی بود دوست خوبم؟ اصلا لک لانه گزینی رو دیدی؟

نه فداتشم لك نديدم من پا درد داشتم و تير كشيدن تخمدان شب پنجم با ششم بود كه پهلو درد بدي گرفتم طوري كه ميزد به كمر و تخمدان چپم نشد بخوابم تا يك ساعت و صبحش سرگيجه اساسي . عزيزم به علائم توجه نكن انشالله كه خيره😍

خداياشكرت....❤️ 
منم جنينام فريز بودن فداتشم الهي كه بهترينا براتون رقم بخوره همگي در كنار هم راجب بارداريمون و ني ني ...

چیکااا جون جنینهات گریدشون چی بود ؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم لازم نیست آدم خارجی بگیره استرادیول ایرانی بسته صد تایی 20تومن بعد هم من که مکمل حساب نکردم خب ...

شما لابد بیمه خوب داری ما که بیمه نداریم همشم ازاد درضمن وقتی دکترم میگه استرادیول خارجی چطور میتونم سر خود ریسک کنم الانم برای ادامه میخوام ایرانی پیدا کنم استرس گرفتم نکنه مثل خارجیش جواب نده اصلا شایدم دکترم قبول نکنه

قربونت برم طبیعیه عزیزم..نگران نباشش بسپار ب خداااا  انشاالله خودش برات بهترینها رو کنار گذاش ...

پناه برخودش.. ما که غیر از خودش امیدی نداریم.. به حق مهربونی خودش امید هیچ کسی ناامید نشه... از صدقه سر مامان شدن همه شما دوستای خوبم منم بعد ده سال طعمشو بچشم💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...