2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
نگران نباش  حافظ بچه هات خداست.الان نگرانی برات بدترین چیزه عزیزم.هم لاکسی ژل مصرف هم این دستور ...

اي جان دلم اره واقعا درسته . ممنونم مهربونم خدا خوذش حافظ همه ني نيا باشه❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا خیرت بده.ما هم تیر نوبت نمونه داریم شوهرم هم هورمون اش نرماله هم ژنتیکش.ببخشید با اولین بار ...

آره عزیزم با اولین میکرو جواب گرفتن

کلا یک جنین براشون تشکیل شد که همون یه دونه هم گرفت

اگه درمراکز دولتی انجام بدید زیاد نمیشه من بیمه تکمیلی هستم اما داروهام ازاد گرفتم تا الان بیشتر از ...

بيمارستان دولتي شريعتي رفتم گفتن چون تخمك اهدايي بايدبگيري بايدبري بيمارستان خصوصي😔قبولم نكردن

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
من مام رفتم تا الان با یکبار انتقال منفی برج یک شده ۲۸تومن برای پانکچر هم امپول پرگووریس دادن که خو ...

بااين أوصاف بايدقيدبچه رو بزنم😔

اي جان دلم اره واقعا درسته . ممنونم مهربونم خدا خوذش حافظ همه ني نيا باشه❤️

قربونت عزیزم من همش به یادتونم .خداخودش کمکتون کنه واین ۹ماه رو به خیر وشادی وسلامتی به پایان برسونین.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
تخمک اهدایی اگه قراره از مام بگيري که دیگه نیازی به دارو خودت نداری 5تومن اول برای رزرو دونر ازت میگ ...

من اهدايي كه نشناسم نميدونم كيه قبول نميكنم خودم دنبال اهدايي هستم

بيمارستان دولتي شريعتي رفتم گفتن چون تخمك اهدايي بايدبگيري بايدبري بيمارستان خصوصي😔قبولم نكردن

عزیزم ان سینا هم بپرسین  هزینه هاشو.کلینیک امید هم همینطور ادرسش خیابان فخر آباد هستش.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دقيقا مثل من 😔😔كاشكي حداقل درست تشخيص بدن . آدم دلش نميسوزه حداقل. 

خدا خودش کمکمون کنه .من اول میخوام پانچر شم بعد برم لاپرا وهیسترو .دکترت نگفته تاثیری رو کیفیت جنین داره یانه؟

عزیزم این رقمی که مهگل جان گفت مربوط به مرکز مام هست که نسبتا گرونه، مراکز عالی دیگه هم هستند که هزی ...

دكترمهرنوش اميري به منشيش زنگ زدم گفت١٥ميليون حتي اگه اهداكنندت روبياري از ي طرف ميگن بيمارستان هايي كه براي ناباروري هستن بهترن بيشترنتيجه ميگيري اين مطباي خصوصي زيادخوب نيستن بخداموندم درمونده شدم