2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی میفهممت عزیبیزم😧خدا کمکتون کنه.برای اینکه خیلی دیر متوجه ۳قلویی شدن.😞

عزیزم 

بسپار به خدامه حق حضرت علی اصغر خدا جاشون رو برات پر میکنه با نی نی های سالم و خوشگل😍😍😍😍

باور کن نینی تو حالش خوبه تو دیگه استرسی که من کشیدم اون 10روز لااقل نداری یهو میری قلب خوشگلشم میبی ...

نیلدا جون خوبه که تهوع اینا نداری.هر کس یه جوره.من۲تا خواهرم ۱سر سوزنم تهوع و اذیت نشدن اما من برعکسشونم.اینکه ویار نداشته باشی اتفاقا خیلی خوبه به خدا من اگر اینجوری پیش برم میرم زیر سرم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بله هر ۳تا جگرگوشمو باهم به علت زیاد شدن مایع دور جنین و خفگی یکیشون و درد زایمان زودرس ۳تا نفسمو از ...

انشالله که خدا اینبار هم معجزه اش رو بهت نشون میده و مامان میشی عزیزدلم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بله هر ۳تا جگرگوشمو باهم به علت زیاد شدن مایع دور جنین و خفگی یکیشون و درد زایمان زودرس ۳تا نفسمو از ...

ای جانم، اونا که جاشون تو بهشته، امیدوارم مامانشون هم این دنیاش براش بهشت بشه و هر چندتا نی نی میخواد بدون هیچ مشکلی بیاد بغلش

میشه لطفا بهم بگید تا روز انتقال چکار باید بکنم و کسایی که مثبت شدند چکار کردند این چند روز وچه‌کاره ...

عزیزدلم ان شاء الله بزودی بیای خبر خوش بهمون بدی.نگرا نباش کار خاصی نباید بکنی استراحتت درحد معمولی باشه منظورم مطلق نباشه .کارهای روزمره رو انجام بده ولی زیاد دولا نشو حتما توخونه پیاده روی کن

میشه لطفا بهم بگید تا روز انتقال چکار باید بکنم و کسایی که مثبت شدند چکار کردند این چند روز وچه‌کاره ...

داشتن ارامش خیلی مهمه .فکرای مثبت کن با کنجدهات حرف بزن براشون ایه الکرسی بخون ازشون بخواه که بمونن برات

خانما اگ ال دی رو ۵ تا بیشتر از ی دوره ۲۱ روزه بندازیم مشکلی داره 

@زینبی_بابا    

عزیزم سوال دوستمون رو جواب میدی

ممنونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلدا جون خوبه که تهوع اینا نداری.هر کس یه جوره.من۲تا خواهرم ۱سر سوزنم تهوع و اذیت نشدن اما من برعکس ...

اخیییی عزیزم اره واقعا تهوع خیلی سخته  سیرابی شنیدم خیلی خیلی واسه تهوع خوبه اگه میتوتی امتحان کن

اخه بارانا جون ما که بی علامتیم یهو میترسیم بخدا 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️