2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
ای جان به سلامت بیان پیشت. قبل از فهمیدن جنسیتشون چه علائمی داشتی که نشون میداد دختره؟

والا علائمم طوري بود كه بعضيا ميگفتن پسره😁

ميلمم هم به شيرينى بود هم ترشي

به نظرم زياد قابل اطمينان نيست علائم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما شاید منو یادتون باشه تعیین جنسیت بودم و دوبار انتقال منفی داشتم ...قصد داشتم مجدد برم تخ ...

سلام عزیزم من یادم خداروهزار مرتبه شکر عزیزم تیشالا گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانوما شاید منو یادتون باشه تعیین جنسیت بودم و دوبار انتقال منفی داشتم ...قصد داشتم مجدد برم تخ ...

خداروشکر‌عزیزم

انتقال‌دوم‌باهم‌بودیم

دعاکن‌خداهم‌منوسورپرایز‌کنه..😥

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه گلم بعیده مشکل دیگه ایی بوجود بیاد ولی همون دیر اومدن شیر هم خیلی مادر رو اذیت میکنه، منم بتامتاز ...

ممنون عزیزم.

همینکه مشکلی برای بچه پیش نیاد خدارو شکر حالا شیر رو یه کاری میکنه آره هیچی در مورد کم وزنی ننوشته نمیدونم دکتر ملاحظه چی کرده عقب انداخته. 

راستی زینبی جون الان خواهرم پیام داد که بچه خیلی یهو الان تکون میخوره جوری که کمرش درد گرفته مشکلی که نیست.

بازم یه دنیا تشکر بابت وقتی که گذاشتی جواب دادی

خدایا شکرت