2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
اااااااااای جااااااان مباااارکه. دست راستت رو سر ما    

خیلی برا همه دعا کردم انشاالله قسمت همه دوستان بشه این شادی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ نرفتم دکتر بپرسم ..رفت و امد واقن سخته

اره خیلی سخته ولی اخه چرا باید بتا افت کنه مثلا شاید پروژسترون روزیاد می کرد  دوزش رو اینجوری نمی شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
یبار ۳تا انتقال داد منفی شدم یبارم ۲تا منفی شدم دیگ اینبار خودم طبیعی باردار شدم.دکتر اسکوئیان مشهد

خدا روشکر انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اهان. نظراتش خیلی تخصصیه. خوب ۴ روز مونده. الان بستریه؟ فشارش اوکیه؟ انشالله به سلامت زایمان میکنه. ...

بستری که نیست فشارشم خوبه خداروشکر .

ان شاءالله که همه مامانای باردار صحیح و سلامت نی نی هاشونو بغل بگیرن شما هم نی نی های گلتو به موقع بغل بگیری عزیزم.

خدایا شکرت
هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خا ...

انشالله خدا هرچه زودتر دلتو شاد کنه عزیزه دلم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان، میشه بهم راهنمایی بدید خیلی ناراحتم   من امروز 14 سیکلم هست، تو سیکل انتقالم،رفتم سونو گفت ضخامت رحمت 6.34 هست، خیلی کمه برای 14 سیکل نه؟ از روز سوم تا امروز روزی 3 تا استرادیول می خوردم، از امروز گفت روزی 4 تا بخور، به نظرتون ضخامتم میره بالا؟ اینم بگم خیلی آب خوردم و پیاده روی کردم، دکتر گفت اگه ضخامتت خوب باشه یعنی 8 به بالا برسه،24 سیکلت برات انتقال میدم، تو رو خدا هرکس تجربه مشابهی داره ممنون میشم راهنماییم کنه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچها من  ۱۲ بتام ۲۴۵ بود روز۱۴ بتام ۶۵۳ بود امروز روز ۱۷ انتقالمم بتام ۳۳۷۴ شده خوبه؟؟؟زیا ...

سلام عزیزم مبارکت باشه

ببین دکترت گفت روز ۱۲ آزمایش بدی؟؟

قبلش بی بی چک هم گذاشته بودی؟؟

عزیز دلمی انشالا واسه خودتم همینطور .ببخش شما میشناسید کسی ازو اسپرم باشه بچه دار شده باشن

مرسی از دعای زیبات عزیزم انشالله.

والا تو همین گروه خیلی دوستان بودن که موفق شدن و نی نی دارن الان نگران نباش عزیزم مطمئن باش خدا دردو داده خداروشکر درمونشم داده ایشالله بزودی برامون خوش خبر باشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان، میشه بهم راهنمایی بدید خیلی ناراحتم     من امروز 14 سیکلم هست، تو سیکل انتقال ...

عزیزم لوبیاسبز ابپز کن بخور خیلی جواب میده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم