2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی حتما میگم ولی اخه با ای وی افم خارج رحمی باردار شده

ببین جنین رو میزارن رحم لیز میخوره میره توو لوله ها

بنظرم زیفت کنه خراش بده توو رحم که جنین گیرکنه نره توو لوله ها

استراحت مطلق بودن؟

خارج رحمي اينقدر درد داره كه نميتوني تحمل كني دختر. براي من دردش مثل تير كشيدن مخصوصا ميخواستم پهلو ...

آره واسه منم اونجوریه

آخه میگن اولاش زیاد درد نداره

یه سونو برم خیالم راحت میشه از شانس من خورده به تعطیلات

سلام خانوما شاید منو یادتون باشه تعیین جنسیت بودم و دوبار انتقال منفی داشتم ...قصد داشتم مجدد برم تخ ...

خداروشکر عزیزم ...اره یادمه ...ناخواسته بدون هیچ رژیمی باردار شدی؟روزای تخمک گذرایت بود یا نه؟چه خوب که به خواستت رسیدی

سلام خانوما شاید منو یادتون باشه تعیین جنسیت بودم و دوبار انتقال منفی داشتم ...قصد داشتم مجدد برم تخ ...

چقدر خووووب خداروشکر عزیزه دلم خدا برات نگهش داره واقعا ادم نمیتونه تو حکمت و کارهای خدا دست ببره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ای وااای ؟آی وی اف هم خارج رحمی شد؟     من از دست همین اومدم سراغ آی وی اف    

حالا شما نمیخواد نکران بشی عزیزم ان شاءالله اینجوری نمیشی 

وااای ببخش نگرانت کردم نمیشه لوله رو ببنده دکتر بعد انتقال بده جنینو

خداروشکر عزیزم ...اره یادمه ...ناخواسته بدون هیچ رژیمی باردار شدی؟روزای تخمک گذرایت بود یا نه؟چه خوب ...

عزیزم به شما دکتر نگفت علت افت بتا چیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷