2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
سلام دوستان  ممنون ميشم اگر كسي ميدونه كمكم كنه .، من ميخام لاپارا و هيسترو بشم و بعدش پانكچر ...

سلام عزیزم

حتما حتما پانکچر شو حتی شده دوبار

منکه خیلی ذخیره ام اومد پایین 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تو تقویتیا که میخوریم‌مکه همه چی نداره؟پرگمام وفرتیل سی ام و فموبرا

من کیوتن اینفولیک ال ارژین میخورم.امگا۳ هم بچه ها گفتن بگیرم هفته ای دوتا.دورز بوش ادمو خفه میکنه مخصوصا که ماسک میزنی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خوب وقتی جنین بلاست میشه یعنی توانایی رشد داره دیگه، درسته؟

بله عزیزم درسته ولی امکانش هست وقتی داخل رحم قرارمیگیره رشدش متوقف بشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستاني كه جنين فريز انتقال دادين يه سوال داشتم يه ماه قبل از انقال روز ٢١پريود امپول واريوپپتي ...

عزیزم من زدم، فکر کنم برای کمتر کردن فعالیت تخمدان ها هست، من یه ذره تاخیر داشتم، البته بیشتر به خاطر ال دی ها بود

عزیزم من زدم، فکر کنم برای کمتر کردن فعالیت تخمدان ها هست، من یه ذره تاخیر داشتم، البته بیشتر به خاط ...

من ال دي ندارم ولي اين امپولو دارم،ميخواستم ببينم تاخير يا جلو ميندازه پريودو يا نه😬مرسي عشقم جواب دادي

نه عزیزم هنوز 8 تموم نشده. الان تو ماه هشتم. آخر خرداد انشالله 8 ماهم تموم میشه. ولله دلم میگه نرم، ...

وای دارچین جون منم به اندازه تو فک کنم ذوق کوچولوهات رو دارم🥰😘🤩قند تو دلم آب میشه .انشاالله به سلامتی و سرموقع دنیا بیان

2810