2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044007 بازدید | 684354 پست
انشاالله که خیرباشه پس خداروشکرکن که مشکلت قابل حله خداداد شاد کنه بزودی عزیزدلم

عزیزمی انشالله. البته باز به دکترم گفتم اگه عملی چیزی لازمه برام انجام بده گفتن فعلا واسه پانکچر هیچ کاری لازم نیست هر کاری بخواد بکنه قبل انتقال برام انجام میده.❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشید گلم. والله من هنوز نمیدونم لانگ چیه کوتاه چیه من فکر کردم لانگ یعنی کوتاه😁. نه بابا دفع ...

اشالله عزیزم .امیدوارم این سیکل برات بهتر جواب بده 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات مهربون. ١٩٧٦ بود گلم

چیکا ۹۷۶ بود نه۱۹۷۶😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسي عزيزم كه گفتي😍 حتما فردا درست ميكنم🌷

سلام عزیزم خوبی ؟سونوی قلب رفتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
كاش يبار با انصاري پور انتقال مي دادين انتقال اون از همه بهتره تو ابن سينا 

سلام عزيزم 

ممكنه به من بگي چه قرصاي تقويتي براي تقويت تخمك براي پانكچر استفاده كردي؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزم خبری نیست سلامتی  بدنیستم. تو چطوری؟ راستش مراعات میکنم ولی استراحت نیستم اصلا ف ...

انشاالله جواب آزمایشت مثبت میشه منم کلی انرژی بگیرم ازت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانما کسی انتقال جنین دومرحله ای انجام داده میشه توضیح بدین درمورد شرایطش و اینکه شانس موفقیتش ...

عزیزم من دو مرحله ای انتقال دادم

من جنینام سه روزه فریز بودن، اول یه جنین سه روزه برام انتقال دادن بقیه رو رشد دادن تا پس فرداش ۲تا بلاست یا همون پنج روزه داشتم که اینارم انتقال دادن

قبل این انتقال آخرم که دو مرحله ای بود و باردار شدم ۴بار انتقال یه مرحله ای داشتم، برای من که نتیجه داشت خداروشکر. انشاالله برای شما هم داره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه فداتشم روز ١٢ بتام ٩٧٢ بود روز ١٤ عددش ١٩٧٦😂😂ديگه اينو يادمه خدايي😂

اهااااان من اون دوازده یادم بود ببخشید🙈

که میگفتی تا هزار ساک دیده میشه و انشاالله ساک منم مشخص

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی ؟سونوی قلب رفتی ؟

سلام عزيز دلم قربونت تو خوبي؟ نه شنبه ميرم. انقد استرس دارم كه خدا ميدونه🙈

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810