2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
دوستای خوبم من جواب ازمایش رو گرفتم و به لطف خدا و دعای شما عزیزانم مثبت شد موقع گرفتن نتیجه از تهه ...

به به مبارک باشه عزیزم 

انشالله به سلامت بغل کنی فندقاتو🥰🥰🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دقیقا دارم ذخیره میکنم برا پانچرم .مرسی که جواب دادی خواهر .ان شاء الله این داروها برا هردومون خیربا ...

انشالله عزیزم آره خوب کاری میکنی. والا من نمیگم ویتامین بده خیلیم خوبه ولی من دیروز دکتر بودم فقط ویتامین دی. ای و سی بهم داد همین دیگه چیزه دیگه ای نگفت بخور من دفعه قبل ۴ ماه ماکاویت خوردم روزی ۴ تا اووبواست برای یک ماه خوردم کیوتن همه چی ولی تخمک کلا ۶ تا که ۳ تاشو ازم گرفتن الان خیلی از بچه ها که مثبت شدن چیز خاصی نخوردن. انشالله که خیره برامون عزیز دلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف کردی جواب دادین خانومی.فقط میخوام یکی بخورم صبح بخورم بهتره یاشب؟

خواهش عزیزم ،فکر نکنم زمانش فرقی بکنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله عزیزم آره خوب کاری میکنی. والا من نمیگم ویتامین بده خیلیم خوبه ولی من دیروز دکتر بودم فقط وی ...

محض احتیاط بخوریم خوبه .بله خواست خدا از همه چی مهم تره.ان شاء الله اینبار هردومون بااولین انتقال مامان میشیم

الهی آمین ممنونم خواهر جان. دیروز رفتم دکتر گفت سیکل لانگ برام درنظر میگیره از دیروز ال دی شروع کردم ...

خوب به سلامتی عزیزم ،سیکل قبلیت هم لانگ بود ؟من دو تا پانکچر اولم سیکل کوتاه بود ولی دومی لانگ بود که به نظرم خیلی بهتر بود برام،انشالله که برای شما هم بهتر باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام فرزی جون چه خبرا استراحت مطلقی یا سرکار میری ؟؟ کارهای خونه و آشپزی چی؟

سلام عزیزم

خبری نیست سلامتی 

بدنیستم. تو چطوری؟

راستش مراعات میکنم ولی استراحت نیستم اصلا

فقط غذا درست میکنم البته با کمک همسرم 

کارمم دور کاریه روزانه چند ساعت پشت سیستم میشینم اول فکر میکردم برام سخت میشه ولی خوب پیش رفت.

با نشستن مشکلی ندارم

فقط هر چی میگذره نگرانتر میشم از اینکه چرا هیچ تغییر و تحولی ندارم😟

از انتقال فقط درد باسن دارم😂😂 وای یعنی جای امپولا درد میکنه ها

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
[QUOTE=193216086]من مانتوهام قسمت شكم  عزیزم مبارکت باشه .انشاالله تا آخرش به سلامتی بگذره.من ...

زنده باشي عزيزم من تا هفته هشت ٤ كيلو كم كردم اما تا الان ٣ كيلو رفتم بالا😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 
محض احتیاط بخوریم خوبه .بله خواست خدا از همه چی مهم تره.ان شاء الله اینبار هردومون بااولین انتقال ما ...

آره میخوریم که بعد نگیم کم کاری کردیم. الهی آمین عزیز دلم

خوب به سلامتی عزیزم ،سیکل قبلیت هم لانگ بود ؟من دو تا پانکچر اولم سیکل کوتاه بود ولی دومی لانگ بود ک ...

سلامت باشید گلم. والله من هنوز نمیدونم لانگ چیه کوتاه چیه من فکر کردم لانگ یعنی کوتاه😁. نه بابا دفعه قبل نه ال دی داشتم نه هیچی فقط ویتامین خوردم بعدم هر چی به دکترم گفتم ال دی نمیدی گفت نیازی نیست پریود شدی بیا آمپولا رو شروع کنی که رفتمو اونجور شد. البته من اگه اصرار به ال دی داشتم بیشتر به خاطر کیستم میگفتم. انشالله به زودی مامان میشیم

عزیزم این کیست آندومتریوز درمانی نداره مال منو گفتن جایی رو درگیر نکرده و نیاز به عمل نیست. و با بار ...

انشاالله که خیرباشه پس خداروشکرکن که مشکلت قابل حله خداداد شاد کنه بزودی عزیزدلم

عزیزم ایشالا اینبار خبر مثبت شدن خودت علایم که بدنم داغ شده گاهی سرگیجه دارم لرز دارم بزاقمم ز ...

مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳 چقدر خوب که انتقال اول مثبت شدی خوشالمون کردی

این دو هفته فکرشو میکردی مثبت بشی؟

این علائم رو از روز چندم داشتی یکمی با جزییات برام توضیح میدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم‌ به خام وقتی بصورت مداوم خورده بشه خوب نیست خصوصا برای خانم باردار باعث گرفتگی عروق میشه ی ...

مرسي عزيزم كه گفتي😍 حتما فردا درست ميكنم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810