2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043989 بازدید | 684353 پست
سلام دارچين جون خوبي؟ دختر طلاها خوبن؟ شما كجا ميرفتي براي ان اس تي؟ دوقلوهارو همزمان انجام ميداد ...

سلام عزیزم. قربونت. خوبیم شکر. شما و فسقلی ها خوبین؟

عزیزم من تا به حال ان اس تی ندادم. اما شنیدم دو تا از اون کمربندها همزمان میبندن. فقط نمیدونم برای حرکتشون که شما باید یه دکمه رو بزنی چجوری تفکیک میشن دو تا بچه. باید ان اس تی بدی؟ چرا باید بدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خوبیم خدا رو شکر.شماها چطورین؟الان استرس روز شنبه رو دارم که باید برم سرکلاژ😔😔😔

خداروشكر عزيزدلم الحمدالله شكر. اصلا استرس نداشته باش نه هيچ دردي داره نه هيچي خيالت راحت باشه. تازه بعدشم خيالت راحت ميشه منم خيلي ميترسيدم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم. قربونت. خوبیم شکر. شما و فسقلی ها خوبین؟ عزیزم من تا به حال ان اس تی ندادم. اما شنیدم د ...

ممنون عزيزم دختراي منم تو سونو٢٦ هفته خوب بودن ولي علتش رو نفهميدم چرا ان اس تي گفت انجام بدم😏

هفته ٢٩ بايد انجام بدم

شايد به خاطر ديابت بارداري هست كه تازه متوجه شدم كه دارم 

دكتر بهم انسولين داده😕 سخت شد برام نميتونم با خيال راحت چيزي بخورم مخصوصا ميوه😢

ممنون عزيزم دختراي منم تو سونو٢٦ هفته خوب بودن ولي علتش رو نفهميدم چرا ان اس تي گفت انجام بدم😏 هفت ...

عزیییزم اره لابد برای همونه

مگه قندت چند بود؟ البته نگران نباش خیلی ها استفاده میکنن

منم مشکل فشار دارم. چاره ای هم نداره لعنتی

انشالله هممون به سلامت و به موقع زایمان کنیم

سلام گلم خوبی ؟  درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن

سلام سمرجان

قبول کردم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810