2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044143 بازدید | 684362 پست
سلام عزیز.شما کدوم دکتر صارم میرید؟الان کدوم مرحله اید؟

سلام عزیزم 

صارم پیش دکتر بهرامی میرم یه پانکچر داشتم با دوتا جنین که یکیش رو فرش انتقال دادم و یکیش رو فریز و هیچ کدوم نگرفت حالا هم برای لاپاراسکوپی تجویز کرده و من موندم که ایا واقعا لازمه یا خیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای چشم انتظار اینجا...💙 سه ساله خواننده خاموش تاپیکم... با ناراحتی خیلیا غصه خورد ...

عزیزم میدونم که خیلی سختی کشیدی.خوب درک میکنم که هی ناامید شدی و باز بلند شدی.از خدا میخوام جواب سختی ها تو بده و مطمئن باش یه روز یه جوری سورپرایزت میکنه که خودتم توش میمونی.شک نکن که اونروز اتفاق می افته.فقط بسپار به خودش.

انشاالله میای اینجا خبر مثبت شدنت رو میدی.درد پریودی تب و لرز گرگرفتگی و سینه درد همه طبیعیه اصلا استرس نگیر

به نظرم اول برو ببین اصلا لاپرا نیاز داری  من پیش مشایخی بودم، جدیدا مطب شخصی هم زده پاسداران، ...

متاسفانه تا هفته اینده وقت نداره اینجا هم برای هفته بعد برام وقت گذاشتن 

به نوبت دهیشون پیام دادم که اگر قبول کنن بین نوبت برم یا به صورت انلاین مشاوره بگیرم

چون معاینه که ندارم عکس ازمایشات رو میتونم بفرستم

برای باز کردن لوله ها حتما باید لاپاروسکوپی انجام بشه ؟؟

با هیستروسکوپی نمیشه؟

امروز به جنین شناسی زنگ زدم گفتم اگر کیفیت تخمک یا اسپرم پایینه برم دنبال اهدایی گفتن جنینهای خیلی عالی داشتی 

با کیفیت پایین تخمک این جنین نمیتونه تشکیل بشه دوباره برو تو سیکل

عزیزم قدم نو رسیده مبارک .خداروهزار مرتبه شکر که سلامت بغلش گرفتی .الهی دامادش کنی 

ممنونم آرزوجون...انشاالله خدا دوتا از این فسقلیارو بذاره تو بغل خودت وقت سرخاروندن نداشته باشی😊🙏

ینی الان بدون اجازه خودتون گذاشتن بلاست شده 

نه عزیزم سه روزه انتقال دادم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کی آزمایش میدی عزیزم؟

فعلا یه هفته گذشت

هفت، هشت روز دیگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فعلا یه هفته گذشت هفت، هشت روز دیگه

انشالله به سلامتی

الهی که به گروه مامانا بپیوندی عزیزم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم قدمش مبارک.میشه بگیدقبل پانکچرتغذیه چی استفاده کردید؟ممنون میشم جواب بدید

سلام ممنون عزیزم...

من پودر اینوفولیک روزی ۲ ساشه و فرتیل اید روزی ۳تا..امگا۳ و ویتامین ای..ویتامین سی..ویتامین دی میخوردم از دوماه قبل پانکچر

غذاهامم بیشتر گرمیجات بودن چون تنبلی تخمدان داشتم سردی و‌ خیلییی کم کردم...اگه غذای سرد میخوردم‌ حتما با مصلحاتش میخوردم...