2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044343 بازدید | 684379 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من خيلي اين موضوع رو به دكتر عليرضايي ودكتر لاهوتي گفتم كفتن نه الان كه منفي شدم ميگه اره شانس ...

آره ميدونم عزيزم، واقعا آدم از اينکه باهاش صادق نيستند ناراحت ميشه، بايد همه چيز رو برات توضيح ميداد، حق باشماست.

دوتا عزیزم که یکیش گرفت

عزیزم برای عدم لانه گزینیه یکی از جنین ها علائمی داشتی؟

مثلا تا قبل از آزمایش، لکه بینی داشته باشی که مشخص بشه یکیش لانه گزینی نکرده

در کل علائمت چی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم من خيلي اين موضوع رو به دكتر عليرضايي ودكتر لاهوتي گفتم كفتن نه الان كه منفي شدم ميگه اره شانس ...

گلم متاسفم انشالله هرچه زودتر به مرادت برسی حتما حکمتی داشته خودتو ناراحت نکن گلم ایشالله خواست خدا برات هرچه زودتر باشه و صاحب پسر بشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
۴ سال پیش یه بارداری منجر به سقط داشتم بعدش دیگه نشد 

نگران نباش

مطمئنم بزودی باردار میشی

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
آره عزیزم پاسداران مطب داره. مطب بری که بهتره البته رویان شلوغ نیست من خودم نه صبح نوبت داشتم تا نه ...

متاسفانه قبول نکرد 

میگه همینجا برو تموم بشه خودت رو اسیر راه نکن بعد همش دودل میشی

برام دعا کنید 

فردا برم پذیرش بشم که دو هفته دیگه لاپاروسکوپی کنم

ایشالا که خیر باشه برام

مرسی عزیزم محتاج دعاتون هستم

ان شاالله که خدا صلاختون رو در براورده کردن خواسته قلبیتون قرار میده دوستم  

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

حق با شماست هانا جون ولی دیگه هممون میدونیم مه مشکل ما شده راه کسب درآمد نا حق برای بعضیا درست میگین شما جدای از هزینه امیدواری الکی ولی هر جا بریم آسمون خدا همین رنگه فقط و فقط مونده وجدان خود آدما 

من قبلا هم اینجا گفتم من انتقال دون فقط نزدیک ۲۵میلیون تعیین جنسیت دادم ۹۰۰هزار استرادیول خارجی و هزینه پانکچر و بقیه داروها بماند ولی نشد و منفی شدم اما انتقال بعدش هیچکدوم ازین‌ها رو انجام ندادم استرادیول ایرانی و.....و مثبت شدم و حالا بخاطر پولیپ و غیره سقط شد 

من کوچیکتر عزیزم که بخوام به شما این حرف رو بزنم و میدونم شرایط الانتون اصلا مساعد نیست اما فقط و فقط باید خدا بخواد مابقی اقدامات و داروها و دکتر و مرکز خوب وسیله ست تا اون نخواد اینها نمیتونن کاری کنن 

بازم ببخشید انشاالله به حق حضرت علی اصغر خدا یه دوقلوی پسر سالم و صالح بهت بده ❤️❤️

منم سینال داشتم و hmg و 20 تا تخمک داشتم  به بعضیا میسازه به بعضیا نمیسازه  خیلی از بچه ...

عزیزم من قبلا ب لتروزول و hmg خوب ج میدادم ولی خب بخاطر مشکل همسرم ک دکترا متوجه نشده بودن باردار نشدم الان ک داریم مشکل همسرمو حل میکنیم من جواب نمیدم ب دارو 

ببین نمیدونم یادت میاد یا نه، یک کاربر دیگه بود چند وقت پیش، میگفت مام انتقال داشته، اولش بی بی مثبت شده، بعد بتا منفی، میگفت خیلی ها اینجوری میشن، برام عجیب بود، الان که شما هم میگی دیگه خودش مساله مهمیه