2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
مرسی عزیزم فعلا ک دیروز رفتم ب سینال اف ج ندادم گفت ریسک میکنم دو روز دیگه ادامه میدیم اگه نشد کنسل ...

منم سینال داشتم و hmg و 20 تا تخمک داشتم 

به بعضیا میسازه به بعضیا نمیسازه 

خیلی از بچه ها هم بودن به داروی خارجی هم جواب ندادن شاید دز درستی براتون درنظر گرفته نشده یا کنارش حتما باید hmg یا منوگون داشته باشید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جان من دوبار تعیین جنسیت مردم در دو بیمارستان مختلف حدود ۵۰تومنی هزینه کردم ولی در هر دوتا منفی ...

با ليزر يکي از سلولهاي جنين رو برميدارن، به اصطلاح ميگن جنين قهر ميکنه، البته دکتر اينارو گفت.

اره دکتر گذاشت به نظر خودم کاش همون اول انجام میدادم خراشم انجام دادم

خیلی خوبه انشالله اینبار مثبت بشی

داروهای من

بار اول سونو شدم و ۲۸ تا ال دی از روز ۵ پری + ۱۴سینافکت از ۱۷ پری برام نوشت

بار دوم سونو شدم ۱۵سینافکت (۳ روزش ۰٫۵ سی سی و ۱۲ دوز ۰٫۲ سی سی)+ ۳۶ (روزی ۳ عدد) قرص استرادیول برام نوشت

بار سوم (1خرداد) سونو شدم و ۴ خرداد تاریخ انتقال داد. داروهام تا چهارم، ۳ روز استرادیول و سینافکت ۰٫۲ سی سی+ ۲ روز اخر پروژسترون (روزی یکی) نوشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا رو شکر استراحتت چطور بود غذا درست کردی؟توالت فرنگی استفاده کردی؟امپول زدی یا شیاف ؟من میخوام برم ...

استراحتم بیشتر بود ولی دکتر اقصی اعتقاد زیادی به استراحت زیاد ندارن فقط توصیشون این بود جارو برقی نکش وگرنه گفتن اگه شاغلم باشی میتونی بری سر کار منتها من خودم نسبتا مراعات میکردم توالت فرنگی بله داشتم هم امپول هم شیاف داشتم غذا هم برا روزای اول قبل انتقال چند رقم درست کردم از سوپ و غذا گذاشتم یخچال همسرم گرم میکرد یا از بیرون میگرفتیم بعد اونم کم کم با مراعات نه اینکه خودمو خسته کنم انجام میدادم 

شمام لزومی نداره همه بدونن بیشتر استرس میگیری خیلی نشین اگه رو مبل هم میشینی نیمه نشسته دراز کش باش قدم بزن خونه بزار خون رسانی شه رحمت اهسته راه برو بشین پاشو اینجوری کمترم بهش فکر میکنی و فکرت دگیرش میشه ایشالله نتیجه میگیری و شادیتو با بقیه به  اشتراک میزاری

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
با ليزر يکي از سلولهاي جنين رو برميدارن، به اصطلاح ميگن جنين قهر ميکنه، البته دکتر اينارو گفت.

عزيزم من خيلي اين موضوع رو به دكتر عليرضايي ودكتر لاهوتي گفتم كفتن نه الان كه منفي شدم ميگه اره شانس ١٠ درصد كم ميشه ولي روز سونو بهم گفت ٥٠ درصد شانس موفقيت داريباور كن از اين دورويي دلم كرفته  دوستام هم همه بهش پيام دادن كه چرا   منفي شديم بهش كفتم خانوم دكتر اكه جند تاشون يا حتي يكيشون مثبت شده بود ميكفتم خدا نخواست ولي ٩ نَفَر هر ٩ نَفَر منفي بشيم همه شون هم دو دوتا دختر دارن مشكلي ندارن فقط پسر ميخواستن

ممنون عزیزم

خواهش ميكنم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️