2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
میدونم گلم امان از زخم زبون من هیچی حتی به خواهرم نگفتم فقط مامانم میدونه اونم این آخریا گفتم که دعا ...

ما چون تویه خونه زندگی میکنیم ازهمون اول ازدواجمون فهمیدن .چون همسرم واریکوسل داشت وپیگیر عمل ودکتر بودیم .مشکلی که جدیدا برام ایجاد شده رو حتی به همسرم نگفتم چون عین روز برام روشنه اگه بدونه حتما مامانش هم باخبرمیشه

میتونم سوال کنم کدوم دکتر رو معرفی کردن و کجا عمل میکنن؟؟

دکتر سربازی .فک کنم بیمارستان فرمانیه .منتهی من گفتم هزینه اش برام زیاده گفتن برم پیش دکتررخگیره .فعلا نرفتم میخوام یه ویزیت تو ابن سینا هم داشته باشم بعد تصمیم بگیرم کجا برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی نمیخوای همسرت بفهمه عمل داری؟ اونا که فکر میکنن بخاطر داروها مشکل از توعه از بی اطلاعیشونه برا ...

بارها توضیح دادم حتی با مدرک وسند ..‌.براهمین نمیخوام موضوع قطع شدن لوله رو بدونن .به همسرم جزئیات رو نگفتم وگرنه میدونه باید عمل بشم

مرسی عزیزم چقدر خوب و کامل توضیح دادی خیالم راحت شد  شما انجام دادی؟؟

۷_ ۸ سال پیش

البته من مشکلی نداشتم

عمل من تشخیصی بود 

من اون موقع خیلی از مراکز و ... سر در نمیاوردم بیمارستان خصوصی رفتم هزینه ش زیاد شد بعدا پشیمون شدم.

پنهون کنی شوهرت هم شک میکنه که نکنه مشکل از توعه

نه خودش میدونه مشکل از خودشه .از اول ازدواج درگیر تحرک وواریکوسل بودیم .الانم مشکل dfi .دیگه خود دکتر بهش گفت جریان از چه قراره

عزيزم منم همين مشكل رو داشتم و لاپراسكوپي شدم هر دو لوله رو برداشتن قبل لاپراسكوپي جنين داشتم ١١ تا ...

عزیزم من ۳۶ سالمه لاپرا ۵سال پیش با دکتر آصف جاه بخاطر کیست اندومتریوز و درد زیاد پریودی عمل کردم اصلا موضوعم باروری و اینا نبود اقدام نداشتم 

ولی یکسال پیش که اقدام رو شروع کردیم تازه فهمیدیم مشکل داریم من ذخیرم کم شده و همسرم مشکل اسپرم داره الان میرم مام دکتر منتظری بخاطر ذخیرم جنین هام کم شد

هنوز انتقال نداشتم

دوستان رویان کدوم دکتر خوبه 

برای لاپاراسکوپی میتونید بهم دکتر معرفی کنید 

نهایت اسنپ بگیرم برم 

۵ تومن کجا ۱۵ تومن کجا 

با این اختلاف میتونم یه بار دیگه پانکچر بشم

شاید هم دکتر دیگه اصلا نیاز به لاپاروسکوپی ندید

@farzi99    

@زینبی_بابا‍ 

دوستان رویان کدوم دکتر خوبه  برای لاپاراسکوپی میتونید بهم دکتر معرفی کنید  نهایت اسنپ بگ ...

از قیمت ابن سینا خبر نداری؟ من خیلی وقته پرس وجو کردم اکثرا میگن تیم ابن سینا برا لاپرا عالیه.

عزیزم من ۳۶ سالمه لاپرا ۵سال پیش با دکتر آصف جاه بخاطر کیست اندومتریوز و درد زیاد پریودی عمل کردم اص ...

انشاالله اولين انتقال مثبت بشي منم وقت گرفتم از دكتر عليرضايي مركز مام

دكتر تو ميشناسي خوبه ؟

من تعريف دكتر عليرضايي رو شنيدم شما ميشناسيش ؟ ميدونين چطور هستن