2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره لباس گرونه. انشالله به سلامتی میری آنومالی و با خیال راحت خرید میکنی    

واي عزيزم، انشالله اين هفته هاي آخر هم بسلامتي ميگذره و ني ني ها بدنيا ميان، واي من دوست دارم چشمام رو ببندم و باز کنم ،ببينم دارم ميرم براي زايمان.😉😉

عزیزم شما چندمین بارتونه؟کدوم مرکز میرین؟منم میخوام برای تعیین جنسیت برم تهران ولی نمی‌دونم کدوم مرک ...

سلام عزیزم یه مرکز خوب اوتخاب کن من بار اول رویش کرج بودم هم هزینم هم جونم رفت مقصر خودم بودم تحقیق نکردم ولی بار دوم ابن سینا تهران با نصف داروهای قبل ۱۲ تخمک نه جنین که فقط یه دونه پسر داشتم انتقال دادمو منفی شد دوباره یه ماه دیگه میرم تو سیکل اگه همه چیز نرمال باشه ولی یه ابن سینا یا مام برو کارشو درسته 

ممنونم عزیزم. انشالله هممون نه عزیزم من سرکلاژ نکردم. به من تو آنومالی گفته بودن یه جفت low lying ه ...

دارچین جون برای ان تی که رفتم تو ۱۲ هفته گفت جفت پایینه.بعد همون موقع سونو واژینال هم کرد زدی سرویکس ۳۰ بود

عزیزم بسلامتی تعداد جنینت خوبه انشالا همه بهترین کیفیت رو دارن بعد پانکچر اکر دکتر نگفته لازم ...

اره خداروشکر 

ولی هیچ دارویی بهم نداد بعد پانکچر هم من دکترمو ندیدم پرستار گفت این پروژسترون رو بزن پریود میشی ماه بعد پریودیت با تاخیر میاد ولی هر وقت شدی اول دوم سوم بیا برا کارای انتقال . آخه نمیخام انتقالم عقب بی افته بعد اینکه پریودم دوم ممکنه چندروز دیر تر بیاد ؟ 

استرس فراووون دارم دلم میخاد همه چی رو بدونم برای همین بدتره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
برای ما که بعد از انتقال دادن جنین گفتن پنج تکه آناناس رو در 5 روز بخورین، برای منم جالب بود حرفشون

عزیزم بخاطر بالا رفتن ضخامت گفتن؟ یا لانه گزینی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مبارک باشه انتقال دادی خوش خبر باشی گلم خیلی خوب که روزهازودمیگذره اکثرا براشون دیرمیگذره 

سلامت باشی😘 ممنونم از مهرت دوست عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکههههههههه  ان شاالله محکم به دلت بچسبن و مامان بشی  عزیزم هر ...

قربونت برم عزیزم

ممنونم ازت😘😘😘 ان شالله

كاش يبار با انصاري پور انتقال مي دادين انتقال اون از همه بهتره تو ابن سينا 

مگه دکتر خودمون که باهاش پانکچر شدیم انتقال انجام نمیده ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچها من تاحالا هرچی بی بی چک میزاشتم  پررنگ بود دوتا خطش آزمایش بتاهم دادم ۶۵۳بود مثبت  بود الان بی بی چک گذاشتم یه هاله کمرنگ انداخت چرا به نظرتون؟؟؟؟روز ۱۵ انتقالمه