2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044359 بازدید | 684381 پست
نه من جراحى نكردم، اما نميدونم چرا اينجورى شده، منم اصلا نميدونم منظورش از هورمون چى بود

سیکل طبیعی هیچی بهت نداد

مثلا ستروتاید؟

انشالله که همین سیکل آندومترت طبیعی میره بالا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا جنین انتقال دادی عزیزم دکتر انصاری برات چسب جنین هم تجویز کرد داروهای انتقال چی داد عزیزم دکت ...

یه دونه جنین داشتم

تو انتقال قبل دکتر معترف بهم داده بود که منفی شدم

تو این انتقال استرادیول ...امپول پروژسترون هر سه روز ...شیاف سیکلوژست هر ۱۲ ساعت...زینک ...فولیک اسید ...ویتامین د ...امپول فراگمین...فرتی بیوتیک هم قبل انتقال داده بود ...امپول اویترول هم سه روز و شش روز بعد از انتقال

آره والا هر جوری که فک میکنم پروسه آی وی اف هم سخته برام هم پر هزینه. شرایط مورفولوژی وتحرک همسرم خی ...

میدونم چی می گی عزیزم...ای وی اف واقن سخته ...برو ببین چی میگه ..به منم بگو لطفا جوابش رو ...ممنون عزیزم

یه دونه جنین داشتم تو انتقال قبل دکتر معترف بهم داده بود که منفی شدم تو این انتقال استرادیول ...ام ...

منم فقط یه جنین ۴ روزه دارم خیلی استرس دارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه به من هيچى نداد، شما بايد چيكار كنيد؟؟

من فعلا نمیدونم

گفت سبکل طبیعی رو امتحان کنیم یا رحم جایگزین

من چون تازه جراحی کردم میخوام یکم استراحت بدم به بدنم ببینم چطور میشه

عزیزم میتونم خواهش کنم گاهی بیای و از خودت خبر بدی میخوام روند درمانت رو بدونم

عزیزم آب خیلی بخور،پیاده روی حتما برو،شکمت رو با رغن سیاهدانه ماساژ بده

کمپرس گرم و بستن با شال هم فک کنم خوب باشه

تونستی کپسول فرتیلcm بخر و شروع کن به خوردن

بچه ها میگن ال آرژنین هم به خونرسانی به رحم کمک میکنه

گرمی زیاد بخور انشالله که جواب میگیری همین ماه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
توکل کن به خدا ایشالا که مثبت میشی....کیه انتقالت؟

انشالله من که دیگه سپردم به خودش دکترا وسیله هستن خدا باید بخواد گفته ۱۷ ام بیا برای سونو احتمال زیاد ۲۲ انتقالم باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من فعلا نمیدونم گفت سبکل طبیعی رو امتحان کنیم یا رحم جایگزین من چون تازه جراحی کردم میخوام یکم است ...

عزيز دلمى ممنونم از راهنماييت، اره حتما ميام خبر ميدم، شما هم خبر بده عزيزم،

شیما جان شما گفتی مریض دکتر مرمضی بودین رفتی اصفهان خیلی تفاوت داشت با اهواز ؟ من دکترم نقابه سه تا ...

عزیزم من شوهرم مشکل ضعیف بودن اسپرم داشت ک اهواز خیلی رو این مورد کار نکرد من نوزده تا تخمک داشتم هفت تا جنین شد ک چهار تاش از فریز در اومد ولی اصفهان چند ماه رو شوهرم دارو و ازمایش داد تا وقتی بهتر شد بعد گفت ای وی اف ک از پونزده تا تخمک ده تا جنین خوب شد،

خیلیا اهواز جواب گرفتن ولی ب نظرم اگ بتونی ی شهر دیگه بری بهتره